22BET kaszinó

Mint a 22bet fórumon olvashatjuk, a 22BET kaszinó a lengyel piacon egy új cég. A kaszinó oldala lengyel nyelven is elérhető, ez a felhasználók számára előnyt jelent. A 22BET lehetővé teszi a piac vezető gyártóitól származó slot-ok igénybevételét. A 22BT weboldala igazán impozáns, ezért vonzza is a játékosokat. A 22BET kaszinó különféle fizetési lehetőségeket is kínál, ezen belül az átutalásokat, a bankkártyákat, kriptovalutákat, e-pénztárcákat stb. A kaszinó e-mailben vagy csevegőn keresztül működő, legmagasabb szintű ügyfélszolgálattal is büszkélkedhet. Érdemes megismerkedni a kaszinó teljes ajánlatával, hogy többet tudjunk arról, mi vár ránk a weboldalon való beregisztrálás után.

22BET Kaszinó Üdvözlőbónusz

A szóban forgó kaszinó a 22bet fórumon pozitív véleményekkel rendelkezik, tekintettel akár a magas bónuszokra az első befizetés során. Már az elején a játékosnak esélye van 100 százalékos, 300 eurót meg nem haladó bónuszra + a kaszinóban felhasználható 22BET Points-ra. A bónusz használatának szabályai nagyon egyszerűek. Elegendő, ha a játékos regisztrál, fiókot hoz létre, és legalább 1 euró összegnek megfelelő letétet fizet be. A bónusz a befizetés után automatikusan megjelenik a felhasználó számláján. Miután a sportfogadás bónusz a játékos számlájára kerül, a bónusz összegének 50x-es megforgatásának követelménye alkalmazandó.

A 22bet fórumon megtalálhatók továbbá a 22BET kaszinó által kínált egyéb akciókra és versenyekre vonatkozó információk.

22BET Akciók

A 22BET kaszinó nem csak teljesen új játékosokról, hanem a törzsjátékosokról is gondoskodik, ajánlataival ösztönzi, hogy visszatérjenek. A weboldal megteremtői egyben a kaszinó játékok rajongói, akik a játékosoknak a legjobb játékokat és további akciókat akarnak felajánlani. A törzsjátékosok számára számos ajánlattal kedveskednek, beleértve a heti versenyeket.

Hetente egyszer versenyt tartanak a 22BET kaszinó weboldalán, amely során akár 3000 eurót is lehet szerezni. A versenyen való részvételhez egy nyerőgépen játszva pontokat kell szerezni. 1 euró a verseny szempontjából 100 pontot jelent. A hét végén 30 legjobb játékos nyereményt kap.

Az akció szabályai:

  • a heti versenyen való részvételhez válassza a “Részvétel” gombot,
  • valamennyi verseny hétfőtől (00:01-től) vasárnapig (23:59-ig) tart,
  • a pontok a nyerőgépekre tett fogadások után járnak (élő játékok krupiékkal és az asztali játékok nem vesznek részt a versenyben),
  • a verseny során szerzett nyeremények nem forgathatók.

Partner: 22bet Egypt – https://bbbet-ar.com