A Cahill éve: szeressétek őt vagy lazítsák őt, 2016-ban Tim éve volt

Van egyfajta értelme, hogy a figyelemfelkeltő cél repült be, és ahogy Cahill követte, hogy néhány jól próbált kombinációt dobott egy sarokjelzőre, amit a 36 éves volt, egy jobb oldali csomagtartójával , visszafizetett egy darabot az $ 1m-ről, vagy így a labdarúgó-szövetség Ausztrália hozzájárult ahhoz, hogy a Socceroos talizmánját a Melbourne City vendéglátogatójává tegye. Hasonló volt az érzés november végén, amikor Cahill a győztesnek egy gyenge FFA-kupa döntőbe jutott Sydney FC ellen, a fejléc az A-Liga legfeljebb mobil csapatának első darabja volt.

Természetesen az általa generált nyilvánosságot illetően a Cahill első pár hónapja az A-Liga – egy olyan liga, amelyet egykor láttak, vagy akár határozottan, nem csatlakozott – sikeres volt.Szerződéses kötelessége, hogy lehet, de mint a saját mini-én, Yoshi, Cahill mindenhol volt; mosolyogva, aláírás, spruiking. És a nagy játékokban. Hétfőn a Cahill ismét rajta volt, a Maroubra homok a lábujjai között, az A-Liga labdarúgó-nyár elején és közepén, egy promóció, amely egybeesett a forgalmas újévi ütemtervvel és a Big Bash T20 verseny fenyegető zavarásával. Facebook Twitter Pinterest A Cahill a Maroubra strandon volt ezen a héten több promóciós munkára. Fotó: Christopher Pearce / Getty Images

Milyen hatással vannak a T20 találatok és giggle-ek az A-Liga értékelésére, de eddig a számok fel vannak téve – ami biztosan szerepet játszott az FFA és a Fox Sports által bejelentett új, 346 millió dolláros megfizethető televíziós megállapodás hat éve.Ez egy kicsit elég hitelesíteni ezt a Cahill csillaghatalmának egyedül (az SBS-nek eddig ez a szezon 28% -kal ugrott a tavalyi országos közönségadatokra, a Fox Sports hasonló emelkedést tapasztalt), de nem volt bosszantó, hogy SBS a Cahill’s Melbourne City-t részesítette előnyben korai szezon péntek este élő adásaiban.

Ha nehéz megítélni Cahill hatását a TV-besorolásokra, könnyebb látni, hogy a jelenléte nem változtatott hatalmasan a tömegadatokkal. Míg a bajnokságban a résztvevők némileg magasabbak, mint tavaly, a város otthoni játékaiban még mindig egy macskát lenghetsz, így akár egy zsákmányt is elszállíthatsz. A város jelenlegi otthoni tömegének átlaga 11 603 – a tavalyi 11 062-hoz képest.Másrészt a klubtagságok az elmúlt szezonban mintegy 2100-ról 11 791-re nőttek, de ez csak pár száz több, mint a 2014-15. Ha a Cahill az üléseken sólyomokat szerez, többnyire az ausztrál társalgókban van.

Mindazonáltal, figyelembe véve az A-bajnokságot, sok Cahill társa a Socceroos ún. boldognak kell lennie a kezdetével. Három A-bajnoki gólt szerzett kilenc játékban (közülük hat kezdődik), és természetesen az FFA-kupa végső célja a városnak okot adott a trófea szekrény megépítésére.

Cahill boldognak tűnik, is, hogy tegyen meg mindent, amit az edző kér, John van ‘t Schip.Sok top játékosnak hosszabb arcai vannak, mint egy Melbourne-kupa starternél, amikor a padon maradnak, vagy meghívják őket, mert ez valójában ellentétes a saját magukkal. De Cahill, bár úgy tűnik, hogy nincs önmagát tekintve önmagában, csapattagnak bizonyult, és bármit is kezel a parkban, jelentős befolyással kell bírnia a város fiatalabb játékosaira.

Természetesen nem minden fotófotó tökéletes.Cahill-nak emlékeztetett arra, hogy a hazai szövetségek mindig felülmúlják a nemzeti szintet; hogy a Socceroos főszereplőjének státusza nem védte meg őt az egyszemű rivális rajongóktól, különösen a Sydney FC és a Melbourne Victory játékosoktól.

Cahill ezt a héten azt mondta, hogy a szóbeli bántalmazás során „keményen eltalálta”, amikor eljött a padról, hogy a múlt héten játsszon – nem kevesebb, mint saját otthona. De valakinek olyan nagy az öröksége – sajátja, többnyire – Cahill tudta, hogy egy kicsit kockáztatja, hogy eljön az A-Liga. Az idő megmutatja, hogy a City-vel való szökése megdöbbent-e a hírnevét, amit a nemzeti oldalával szerzett hősökkel szerzett. David Squires a…Tim Cahill csodálatos célja a Melbourne City debütálásánál További információ

De mi van Cahill-rel a parkban? A város jobb csapat vele, mint ő?Még nem tudjuk a választ, de kívülről nézve egy páratlan pár érzi magát Cahillnek és Bruno Fornaroli-nak, mint támadó duó. A Cahill nagyszereplős szerepet játszott, a kisembere ellenére Fornaroli-t arra kényszerítették, hogy mélyebben legyőzze a labdát, amikor jobban elhelyezte a vonalat.

A statisztikák azt mutatják, hogy eddig A város tavaly sokkal veszélyesebb volt a támadásban, amikor Fornaroli együttműködött a kiegészítő Harry Novillo-val – és a párnak Aaron Mooy luxusa volt a Rolls-Royce formában. A tavalyi 27 szezonjátékban a város 63 gólt szerzett, átlagosan 2,3 gólt egy játékban. Eddig ebben a szezonban 17-ből 11-en átlagosan 1,5.Még mindig nem érzi, hogy Van ‘t Schip a legjobb módja annak, hogy használja a marquee-játékosát. messze. Bár kétségtelenül még jobb dolgok felé is dolgozunk, Cahillnek is minden joga van arra, hogy érezze, hogy hazatérése jól jön.