Andy Murray óvatos Wimbledonon, annak ellenére, hogy Stan Wawrinka úszik

Ha Andy Murraynek választania kellett egy dalt a visszatérés bejelentésére, akkor még rosszabb is lehet, mint a Chas és a Dave’s Ain’s No Pleasing You.Még egy meggyőző kétszeres győzelem a Stan Wawrinka felett egy forró hétfő délután sem volt elég ahhoz, hogy meggyőzze a korábbi 1. világot, amely készen áll a jövő héten Wimbledonra – ám nagy meglepetés lesz, ha nincs ott, és haragszik játszani.

Miután éppen 31 éves lett, és kellemesen haladt a csípő műtét során, Murray tudja, hogy az idő nem a barátja; Ha karrierjét a legtöbbet akarja kiaknázni, akkor csak kevés Wimbledon hagyja ezt megtenni.

Ennek ellenére természetes óvatossága felbukkant, amikor a bíróság előtt megkérdezték a közvetlen jövőjéről 6-1, 6-3 győzelem, ami mindenkinek örülne a Bet365 pályán, még kevésbé azoknak, akiknek utolsó turnéja egyenes sorozatban volt Benoît Paire felett a Wimbledon negyedik fordulójában.Wozniacki és Pliskova nyer, de a felső magok hangulata vadul ellentétes. Tovább

„Nem fogok dönteni, amíg nem közelebb van az idő”, ragaszkodott hozzá. „Meg kell látnom, hogy húzódik a testem egy meccs után – Remélhetőleg legalább két mérkőzést játszok ezen a héten. Szóval meglátom, hogyan érzem magam holnap. Remélhetőleg a csípő jól érzi magát, és vegye innen. Nem tudtam, hogy ma meg fog történni, de jól voltam vele. Jó versenyző meccset tartani a legjobb játékosokkal. ” Ha Murray szerdán legyőzi Kyle Edmundot, sőt még jobban versenyezne vele, akkor minden bizonnyal elkötelezi magát a kedvenc bajnokságán, ahol a legnagyobb dicsőséget hozta: a három fő címe közül kettő és az olimpiai arany, valamint vegyes dupla ezüst.Csak 20 perc autóútra otthonától, Wimbledon van, ahol elmélkedik; ez a tökéletes hely Bet365 habozás nélkül bejelenteni, hogy vége a fájdalomnak és a frusztrációnak, ami őt kinevezte, mióta a negyeddöntőben Sam Querrey ellen megbotlott.

Ez nem gyakran az első forduló mérkőzése. A játékosok között a világon a 156 (Murray) és a 225-ös rangsorban – mindkettő hármas slam-bajnok – van egy csomagolt középső bírósága, amely előrehalad valami különleges várakozásával, de az Eastbourne-i meccseket néhány óra és 17 perc alatt minőségi cserék kezelik.

A Nature Valley International első négy napja még akkor is elfogyott, hogy Murray és Wawrinka késő helyettesítő karaktereket vett el, de a rajongók többet értek el, mint amennyi pénzük volt, mivel Murray elkápráztatta a svájcot, majd elvetette a harcot.

Minden meccsek egy darabig mégis úgy érzik majd magukat, hogy Murray orvosához látogatnak, de elég elégedettnek kell lennie a visszajövő két mérkőzésének előrejelzésével: egy szűk, három- meghiúsította Nick Kyrgios a Queen’s-nál és egy nagyon g ood nyerj Wawrinka felett, akinek a két térdműtéte tavaly megverte Murray-t az egyetlen januári csípőműtéttel.

A modern tenisz régóta hasonlít az M.A.S.H.nevetés nélkül, de ebben Murray-nak bőven volt mosolyognia. A végtag minden, de elmúlt, és a felső csomagtartó előrehajolt. – De a legtöbb lusta, mindkét sarokba gördülő előrefutó helyzetben a nyomás alatt a vadul megcsavarodott hátsó mentő, és a legbátorítóbb módon az éhség. Murray továbbra is ezt akarja tenni, nem kérdés.

„Nagyon örülök annak, hogy megnyertem a győzelmet” – mondta. „Az első szettet jól játszottam, a második szett kissé foltos volt a vége felé. Ha egy éve még nem játszottál, nem könnyű lezárni a mérkőzést olyan kemény fickóval, mint Stan. Nem tudja ellenőrizni, hogy ki kerül a sorsolásba. Nyilvánvaló, hogy a rövid meccsek jobbak ebben a Bet365 szakaszban.Nem tudtam, hogy eljövök-e ma, de rendben volt. Wawrinka kiszolgálása halálosabb volt – nyolc ász kettőre -, de Murray jóval magasabb hozamot kapott erőfeszítéseiért, az első kísérletnél a pontok 81% -a, a másodiknál ​​a 50%.

A taps mint egy nyugtató nyár mögé morgott. szél szinte Murray izzító homlokán keresztül az első fél óra nagy részében, miközben belemerült izommemóriájába, hogy megtalálja azt az ismerős ritmust, amely az elmúlt tucat évben oly sok ellenfelet elhasznált. Wawrinka – annyira rosszul küzd egymás felé, hogy azt mondta: „Nem tudok kibaszott mozogni!” a szett vége felé – az elmúlt 12 pontból csak kettőt nyert.

Kevés volt benne a második szett ötödik játékáig, amikor áttörést hajtott végre. 4-2-re szolgált, ami egy nagy kiszolgálás volt a T-ban, és kényszerített egy lágy kézfejes választ.