Az ausztráliai Hopman-kupa címvédelem a Kyrgios sérüléssel kapcsolatos aggodalmak közepette

Az ausztrál tűzjelző Nick Kyrgios azt mondta mindenkinek, hogy „lazítson” a niggling térdsérüléseiről, mondván, hogy ez semmi komoly, és nem akadályozza az Australian Open kampányát.

De az ausztráliai Hopman Cup kupa címeinek védelme vége Kedd este sokkkal 2-1-es veszteséget szenvedtek az alacsonyan fekvő Cseh Köztársaságnak.

Kyrgios kedden este 7-5, 6-4 kislemezében a cseh Adam Pavlasek ellen nyerhetett. Roger Federer befejezi zökkenőmentes győzelem a Hopman-kupában svájci vereségként GB-ban. Bővebben

A No13 világszerte az első sorozat pontjain rohant át, hogy Bet365 megbizonyosodjon arról, hogy nem fog beragadni a hosszú gyűlésekbe.

egy kiszabadított szörnyeteg-sorozat azt a célt szolgálja, hogy a pontokat gyorsan megszerezzék.

Egy játékban két dupla hibát szerzett egymás után, megkísérelve másodszoros ászt elérni.

< p> Kyrgios sokkal jobban mozgott a második sorozatban, miközben hevederült bal térdje felmelegedett, és a meccs után enyhítette a sérülésekkel kapcsolatos félelmeket.

„Kicsit éreztem.De ahogy a meccs folytatódott, és melegebb lettem (rendben volt) “- mondta Kyrgios.

” Ez a térd kulcsa – csak melegítem magam, mielőtt elfogytam.

„Nem igazán volt sok időm felmelegedni a Unibet mérkőzés előtt. A fizikóban szalagra készítettem, és elfogyott az idő.

„Tehát a következő mérkőzésnél jobb melegítést fogok csinálni, kicsit izzadni, és melegíteni. kicsit. ”

Vasárnap Kyrgios azt állította, hogy közvetlenül a Hopman-kupa előtt egy kisebb kosárlabda baleset közben megsérült a bal lábán.

De kedden, a 21 éves azt mondta, hogy néhány hete edzés közben megsérült, és annyira kicsi volt, hogy még csak nem is átvizsgálta rajta.

Kyrgios nevetett a sérüléstől való félelmektől, amikor térdét tovább vizsgálták. >

„Ne gondold át srácok. Csak nyugi. Távol van “- mondta Kyrgios.

Daria Gavrilovanak esélye volt, hogy Ausztrália számára elfogadhatatlan 2-0-os vezetést nyújtson a Cseh Köztársasággal folytatott kapcsolatokban. Hradecka egy epikus háromszettben, 4-6, 6-4, 6-4 ment le egy 130 perces mérkőzésen.

Ez Ausztráliát jelentett, aki elvesztette a 2-1-es nyakkendőjét Spanyolország számára. , ahhoz, hogy megnyerjék a Fast4 vegyes párosokat, hogy a szombati Bet365 döntőben maradhassanak a horgonyzóhelyen.

De Kyrgios és Gavrilova a 4-3, a 3-4, a 2-4-et megbukották.

Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államoknak, aki 3-0-os győzelmet hozott a Cseh Köztársaság és Spanyolország felett, garantált a hely a döntőben a B csoportból.