Az ügyvéd arra kéri a független testületet, hogy elemezze az angol rögbi sérülési trendjeit

Posted on Posted inBet365

Az angol rögbinek létre kell hoznia egy független orvosi testületet, hogy elemezze a profi játék sérülési tendenciáit, és javasolja, hogyan lehet minimalizálni a játékosok kockázatát a klubok szigetelésében, és a rögbi labdarúgó-szövetséget a jövőbeni jogi cselekményektől, egy vezető gondatlansági ügyvéd.

2019-20-tól a kampányok hosszabb ideig tartanak, de a játékosok extra pihenőidőt kapnak, és maximális számú mérkőzést és játékszerepet Bet365 kapnak, amelyet egy új testület, a profi játék szorosan figyelemmel kísér. panel. „A kluboknak gondoskodniuk kell a játékosokról” – mondta Steven Baylis, a Lime Személyi Sérülés partnere. „Úgy tűnik, hogy a sérülések száma növekszik: mi az, ami egy orvosi szakembernek kell válaszolnia, nem pedig ügyvédnek, de többet kell megosztaniuk az orvosi szakirodalomban a sérülések és tendenciák előfordulásáról. kap a fejünk agyrázkódás körül a sportban? | Sean Ingle Bővebben

„A klubokat figyelmeztetni fogják az Amerikában történt események, a jégkorong és az amerikai futball is, az ütési szintek felett.A megvizsgálandó kérdések közé tartozik, hogy a túlvilágítás gyengeségeket okoz-e, vagy túl sok idő a nehéz Bet365 súlyok emeléséhez, hogy a játékosok sérüléseket okozhatnak. A jogváltozások segíthetnek, mint például a küzdelem magassága, és a sportnak mindent meg kell tennie, ami a játékosok védelme érdekében megvalósítható.

A szezon ismételten kényszerített nyugdíjazást hozott. A korábbi Wales és Lions kapitány, Sam Warburton volt a legjelentősebb példa, amely 29 évesen kényszerült lemondani a játékról az ismétlődő nyaki és váll sérülések miatt. Ulster Jean Deysel a nyakproblémája miatt szerdán szerzett pályafutását, és a jövő év elején a korábbi Sale scrum-fele Cillian Willis bírósági keresete a klub és a két orvos között Manchesterben kezdődik. Willis 2013-ban kénytelen volt agyrázkódtatás után nyugdíjba vonulni a saracensekkel szembeni LV-kupa meccsen.Azt állítja, hogy megengedett, hogy játsszon, majd egy második ütést szenvedett a fejnek.

Baylis azt mondta: „A szakszervezeteknek és kluboknak biztosítaniuk kell, hogy elegendő biztosítással rendelkezzenek a jövőbeli kockázatokkal szemben. Valamennyi cselekményben valamilyen formában gondoskodni kell a gondatlanságról, nem Bet365 mobil sportfogadás csak arról, hogy egy játékos kevésbé lesz mobil a nyugdíjba vonuláskor. Ez azt jelenti, hogy a csapatok nem túl korán indulnak vissza a sérülésekre, és rendszeresen közzéteszik az orvosi adatokat. „Ez már pusztító”: a korábbi NFL-játékosok számolják be agyrázkódás költségét További információ

„Lehet, hogy egy független orvosi központ ennek meg kell vizsgálnia, hogy van-e közös témafejlesztés, és azt gondolják, hogy van-e módja annak, hogy a kockázatot a lehető legalacsonyabb szinten tartsa. Mindig hibásak és törések lesznek, de enyhe csípések történhetnek anélkül, hogy a játék élvezetét rontanánk.Nagyobb átláthatóságra van szükség a sportban az Bet365 orvosi információk és a játékosok védelme terén. Az intenzitással a legjobb játékosok úgy gondolják, hogy a szezon túl hosszú. ”

Damian Hopley, az RPA vezérigazgatója, a játékosok jóléte az angol játékszerkezet változásainak középpontjában állt. „Mindig szerencsés, ha egy játékosnak korán kell nyugdíjba vonulnia” – mondta. „Számos magas színvonalú játékost láttunk ebben az évben. Megpróbáljuk ellenőrizni, hogy mit tudunk az angol játékban, olyan szempontokat vizsgálva, mint a játékosterhelés, a pszichológiai terhelés, a képzés és a játékidő, mert az ajándékunkban vannak, de csak a törvényben változik a hang. A sérülések munkahelyi veszélyt jelentenek, és ezen a ponton nehéz megmondani, hogyan csökkentjük őket.