Brooks Koepka a parancsnok és az USA PGA riválisainak hiábavaló üldözése

Rendszeres körülmények között, ha nincs egy nyitó lyuk, a 6ft-os putt, amelyet egy versenyvezető vezet, reményt jelent a pályára. De ezek rendkívüli idők, amikor Brooks Koepka ilyen eltérései nem változtatnak. Amikor Koepka ismét felcsúszott, a 3ft belülről a 9-esnél, az ő vezetése mindössze hét lövés volt.

Koepka a 101. amerikai PGA bajnokság negyedik fordulóját 12-kor kezdődik, egyenértékűen és hétütemű tartással. előny. A többi remény nyilvánosan elfeledett és magántulajdonban nem létezik. A Koepka eltiltja a kriptonit Bethpage-be történő szállítását, vagy ha Bet365 valaki felrobbanható golyókat helyez a golfzsákjába egy éjszakán keresztül, nyolc kísérlettel nyeri negyedik főját. hiba, amellyel kezdett.A Jazz Janewattananond, Harold Varner III, Luke List és Dustin Johnson a verseny csúcstalálkozóján vannak kötve. Legalább a másodpercig tartó hajsza heves lesz. A 2019. évi PGA-bajnokság harmadik fordulója – ahogy történt. Tovább

Koepka uralma ebben az eseményben olyan, hogy a Tiger Woods-tal való összehasonlítás elkerülhetetlen. A tizenötszeres főgyőztes maga is párhuzamokat húzott, mielőtt elhagyta Bethpage-t, és elmulasztotta a vágását az önéletrajzán. Woods, mindent meghódító premierjében, hasonlóképpen vidám táncot vezetett a golf legnagyobb versenyén. Koepka rutinszerűen azt a benyomást kelti, hogy egyáltalán nem zavarja az ő felfogásait, de státusa jelenleg olyan, hogy a golftörténetben az elit társaságban kell figyelembe venni.Facebook Twitter Pinterest A Bethpage galéria azt figyeli, ahogyan Brooks Koepka a PGA bajnokság Bet365 harmadik fordulójában a 18. zöldekre zsetonba kerül. Fénykép: Julio Cortez / AP

Néhányan azzal érvelhetnek, hogy a Floridianus itt való megjelenése viszonylag unalmas őrnagy volt. Nem mondták ezt, amikor Woods az ellenzéket tompította. A különbség az, hogy Woods művészete – és a varázslatosan ismétlődő – ellentétben áll Koepka funkcionális stílusával. A Bethpage kijáratához vezető nézők ezreinek látványa, a vezetővel, még mindig a hátsó kilenc elején. Úgy tűnik, hogy ő nem olyan vonzó látvány, mint Woods. Vagy ezt, vagy a galériák ezt előre látott következtetésnek tekintették.

Hat évvel ezelőtt Koepka nyerte a Montecchia Open-t a Challenge Touron.A vasárnap elkerülhetetlen dicsőség esetén a PGA Tour minden idők legjobb nyerteseinek 50-be kerül. Ricky Elliottnak, a Koepka caddinak, sokáig szüksége lesz egy befektetési bankár szolgálatára. Ezt a jellegzetes csúszást a kilencediknél egy újabb bogyó követte a tizediknél, miután Koepka durva lett a pólóból. Koepka ez volt az első csepp egymás utáni felvétele március óta. A válasz 13-án érkezett meg, de a tizenharmadik napján visszajutottak a kurzusra. Koepka 70-es szintje könnyen a hét legrosszabb teljesítménye volt.

A ranglista többi része csodálatosan kompakt.Johnsonnak fel kellett emelkednie a vastag durvából a zöldövezeti bunker mellett a 18. században, hogy közeli barátja, Koepka mellett vasárnapi pihenőidőt biztosítson. Johnson végigfutott a zöldre jutás iránti Bet365 kísérletén, és egy bogey következett. Rövid útmutató az USPGA bajnokság ranglistája – harmadik forduló. Az USPGA bajnokság ranglistájának elrejtése – harmadik forduló

Janewattananond, aki az első amerikai PGA-ban játszik, 67-re írt alá, hogy mínusz ötre lépjen. A karizmatikus thaiföldi történet félelmetes; becenevét az apja jazzzene iránti szeretetének köszönhetően fogadta el, és két hétig szerzetesként élt 2016-ban. „Hétfőn érkeztem ide, esett az eső” – mondta. – Kedden esett az eső. A pálya olyan keményen játszik, mert a durva olyan hosszú volt, hogy a labda sehova nem ment. Rémálmomban gondoltam: ‘Hogyan fogok játszani ezt a golfpályát?Nem fogom megtörni a 80-at. ”Ez meghaladta a várakozásomat. Az emberek továbbra is azt kiáltják: “Szeretünk téged.” Szeretnek engem itt. ” III. Varner megegyezett a Janewattananond összesített 67-ös udvariasságával. List egy szombati szakaszban második helyezést ért el, de 69-es és egy helyet kellett elszámolnia az öt-alatt álló kvartettben.

Matt Wallace és Hideki Matsuyama négy alatt ülnek. Jordan Spieth a mozgó napon rossz irányba haladt, 72 éves jelentése szerint Koepka kilenc adriftje. Spieth gyenge szombatbeli pontozása inkább véletlenszerűnek tűnik.

Tommy Fleetwood 72 éves korában egyenlő értékre csúsztatta vissza.Justin Rose a Fleetwood mellett van egy 73 éves után, amely két hatat tartalmazott az ötödiknél és egy kettős bogey ötöst a 14. napon. az első 20. Az északi ír ragaszkodott ahhoz, hogy nem értette azt a lényeges érvét, miszerint versenyeznie kell a ranglistán lévő csúcstalálkozón.

„Nem, mert úgy érzem, hogy nagyon jogos lenne rá” mondott. „Nem játszottam elég jól, hogy odakinn lehetek, és így van.”

Ha McIlroy szakmai féltékenységet szenved Koepka iránt, akinek vasárnap este meg kell egyeznie a négy főbeesésével, elrejti. jól. “Nagyon félelmetes, olyan jó” – mondta McIlroy Koepka előadásáról.

“Nagyon jó nézni.Ezekben az eseményekben határozottan ő játszik más szinteket, mint szinte bárki más. ” Majdnem? Ez úgy érezte, hogy az év alulértékelődött.