Brooks Koepka szerint a rajongók „DJ” énekei segítették a gyógyulást az USA PGA-bajnokságának megszerzésében

A New York-i nézők némileg ellentmondásosak voltak, amikor Johnson támogatására hallottak. – Mondom neked, hogy a 11 és 14 közötti óra érdekes volt – mondta Koepka. „Amikor 14-én elkezdették énekelni a„ DJ-t ”, valójában valami segített, hogy őszinte legyek. Azt hiszem, ez segített nekem az átfókuszálásban, és jó eredményt ért le 15. Azt hiszem, ez valószínűleg a legjobb dolog, ami történhetett. Nagyon, nagyon stresszes volt a forduló utolsó Bet 365 másfél órája. A Koepka szemében a mini-összeomlás túlélte az amerikai PGA-bajnokságot.

„Nem voltam ideges. Szerintem csak sokkban voltam. Megdöbbentem, hogy mi folyik itt. Nem tudom megmondani, mire utoljára négy fiúkat készítettem egymás után. Nem tudom, van-e valaha. De csak vissza kellett állítanom.És ahogy mondtam, azt hiszem, hogy mindenki „DJ” -nek énekelve segített.

„Ez határozottan teszt volt. Soha nem gondoltam a kudarcra. Kipróbáltam a seggem. Ha teljes egészében belebotkoztam volna, akkor is megnéztem volna, ahogy megpróbáltam a legjobban. Ez minden, amit tehetek. Néha ez minden, amiben van. Nem próbálok veszíteni. Nem próbálok befejezni a másodikat. Megpróbálok megnyerni. ”

A konvenciótól való eltéréssel Koepka ragaszkodott hozzá, hogy ne bánjon rajta a rajongók ellen, akik riválisuk támogatására ordítottak. “Azt hiszem, megérdemeltem” – mondta. „Négy egymás után csörögsz, és úgy tűnik, hogy el fogja veszíteni. New York-i sporteseményeken jártam. Tudom, hogy megy. Mint mondtam, azt hiszem, hogy valóban segített.Kiváló időben volt, mert csak arra gondoltam, hogy „rendben van, rendben, mindenki ellen van velem. Menjünk! ”” Iratkozzon fel a The Recap oldalra, a szerkesztők heti e-mailjeire.

Koepka szokásaként motivációvá változtatta azt, amit negatívumként érzékel. “Mindig van egy chip” – mondta. – Azt hiszem, minden nagyszerű atlétanak mindig van Bet 365 chipje, függetlenül attól, hogy valaki azt mondja, hogy nem tehet valamit; nem számít. Nézd meg Michael Jordan-et, hallottam, hogy beszélt arról, hogy chipek vannak a vállán, és azt hiszem, hogy ez fontos.

„Számomra jól működik. Miért távolodtam el tőle? Ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyeknek nem kell senkinek származniuk. Ez tőlem származhat. Meg tudok csinálni valamit a fejemben, és elmondhatom magamnak, hogy nem tudok 10 vagy annál többet elérni, és megpróbálom bebizonyítani, hogy tévedek.Nem kell, hogy kívülről jönjön. Belsőleg is meg tudom csinálni.

Koepka, aki végül kettővel tartotta meg a Johnsont, most két év alatt négy nagyot nyert. A 29 éves mosolygott, amikor megkérdezték, mi lesz a válasz egy ilyen potenciális futásra, miután négy évvel ezelőtt Phoenixben megszerezte az első PGA Tour bajnokságot. Facebook Twitter Pinterest Brooks Koepka a Bethpage-en ünnepelte az amerikai PGA cím elnyerését. Fénykép: Patrick Smith / Getty Images

„Tudom, hogy nem voltam olyan jó, mint most” – tette hozzá Koepka. ez nem fog történni. ”Nem hiszem, hogy 2015-ben álmodtam volna erről.

„ A pokol futásba ment. Szórakozás volt. Megpróbálom nem hagyni, hogy megálljon.Nagyon élvezetes, és csak próbáld meg lendíteni azt a lendületet, hogy a Pebble-be [tengerpartra, a jövő hónapban nyitva álljon az USA Open] -re. ”

A júliusban a Royal Portrushban megrendezett nyílt bajnokság különös hangot ad a Koepka caddyjának, Ricky Elliottnak. Az észak-írországi őslakos nőtt fel a linkek Bet 365 helyszínén játszva; ésszerűen vitatható, hogy Koepkának alig van szüksége a bennfentes ismeretekre.

„Ismeri a golfpályát, úgy értem, két percre felnőtt.” – mondta Koepka. – Tudnia kellene, hogy miben lehet elérni. Nagyon izgatott vagyok odajutni oda. Soha nem jártam Írországban. Ez egy olyan hely, ahol még soha nem voltam, ami sokkoló, mert az egész világon voltam. Ez egy olyan hely, ahol még soha nem voltam, ezért nagyon várom, hogy megyek.

„Ez különleges lesz Ricky számára, különös számomra.Biztos vagyok benne, hogy családja lesz, anyja és apja ott lesznek. Azt hiszem, velük marad azon a héten. Azt hiszem, Írországban mindenki régóta várt erre, tehát nagyon különleges lesz. ”