Nick Kyrgios megtisztítja a kosárlabda sérüléseket a Hopman Cup kislemez nyerésében

Posted on Posted inBet365

A No13 világszerte a kényelmetlenséget legyőzte, amikor Feliciano Lopez 6-3 6-4-et legyőzte egy 65 percig tartó mérkőzésen. Spanyolország kiegyenlítette a holtversenyt 1-1-nél, amikor a 6. világbajnok, Lara Arruabarrena 7-5 6-1-es sokkot rontott a sokféle Daria Gavrilova ellen. Spanyolország pedig a Fast4 páros formátumban nyerte el a mérkőzést, 4-0 4-2-re nyerve a 2-1-es döntetlen biztosítását.

Ausztrália kedden este Bet365 meg kell győznie Lucie Hradecka és Adam Pavlasek Cseh Köztársaság párját, hogy hogy fenntartsák a Hopman-kupa címeket.

Kyrgios kislepített meccse során 14 ászt adott le, és az első szettben mindössze 23 perc alatt elindult.A 21 éves férfi kellemesen meglepődött amiatt, hogy mennyire jól játszott, mivel csökkentette a bírósági gyakorlat idejét a szezonon kívüli időszakban, ehelyett a fitnesz fokozására összpontosított. „Még mindig úgy érzem, mint Andy Murray” – mondja. Világtenisz No1 a lovagkor után. Bővebben

„Úgy éreztem, hogy időnként kissé rozsdás leszek. De ma nagyon jól játszottam ”- mondta Kyrgios. „Meglepő, mert nem sokat tettem a bíróságon. Csak próbáltam jó helybe kerülni, és készen állok. Nagyon elégedett voltam a mai szinttel. ”

Kyrgios elismerte erejét és kondicionáló edzőjét, Martin Skinner-t, hogy segítsen jobb sportolóvá válni. Skinner szeptember végén csatlakozott a Kyrgios táborhoz, és ez egy Unibet szeretet-gyűlölet kapcsolat, amely már kezd gyümölcsöt hozni.

„Utálom.Rengeteg más dolgot szeretek inkább tenni ”- mondta Kyrgios az új fitneszrendszerről. – Vezet engem. Nem én vagyok a legkönnyebb ember, aki időnként megbukhat, és nem vagyok jó hallgató. De tudom, hogy elég intelligens az edzőteremben. Tehát nem kérdezem túl sokat. Nagyon jól dolgozik velem. ”

Kyrgios azt mondta, hogy az US Open harmadik fordulójában a sérülés visszavonása volt az ébresztés, amelyre javítani kellett fitneszében és erőében. – Ez fáj – mondta Kyrgios. „Abban a szakaszban semmit sem csináltam, és ez megragadott. Legalább minimális vagy annál többet kell kezdenem, hogy egészséges maradjak. Ez a fő célom – egészséges maradni ebben az évben.

„Soha nem voltam jó erőm és kondicionálóom a csapatomban.Azt hiszem, ez volt az egyik olyan terület, ahol fejlődhetek, és nagyon sok potenciálom volt Bet365 arra, hogy a játékomat a következő szintre vigyem. ”

Gavrilova 2016-ban élvezte a kitörési évet, és a világranglistán a 25. helyre emelkedett. . “Valószínűleg nem játszottam nagyszerűen” – mondta Gavrilova az egyéni veszteségéről. „Nem voltam készen arra, hogy őszinte legyek. Úgy éreztem, hogy nyomás alatt vagyok egész idő alatt. Csak egész idő alatt védtem. ”