Roger Federer befejezi a zökkenőmentes győzelmet a Hopman Cup-ban, a svájci vereséggel a GB-ban

Posted on Posted inBet365

A 35 éves Federernek, aki nemzetét képviselte a vegyes csapatversenyen, amelyet 2001-ben először nyert, mindössze egy órának és három percnek volt szüksége az Evans 6-3, 6-4 feladására a Perth Arénában. Federer készen áll az „egyedülálló” új évre a hat hónapos sérülés elbocsátása után. Tovább

Belinda Bencic ezután páratlan 2-0-os vezetést szerzett a svájci csapathoz 7-5, 3-6, 6-2 nyeréssel Heather Watson felett a nők egyszemélyes játékában, mielőtt a Federerrel 3: 0 tiszta sávot nyernének a vegyes párosokban.

Federer teljesítménye a férfiak kislemezében Bet365 megragadta a figyelmet. -time Grand Slam-győztes, amelyben rozsdamentes jelek mutatkoznak annak ellenére, hogy a tavalyi térd- és hátprobléma hat hónapja elmaradt.

Egy ásznal nyitotta meg a meccset, mielőtt az első szett hatodik játékában megtörte a Birmingham Evans-t. .A brit No3 ténylegesen átadta a Federert a meccsnek azáltal, hogy kiszolgált a második sorozatú nyitóban, és fél órával később a korábbi No1 világméretű pont az első pontot helyezte a táblára Svájc számára.

Federer azt mondta: „Én szeretném újra élni. Kicsit szomorú vagyok, hogy vége, mert nagyon kedves volt odakint. Valójában nagyon érzelmi voltam. Azt gondoltam, hogy az első mérkőzés nagyszerű volt, mert elvárásaim nyilvánvalóan meglehetősen Bet365 alacsonyak voltak.

Arra a kérdésre, hogy mi tartja őt tovább, Federer azt mondta: Sérültem, hogy megtöltöttem egy fürdõt gyermekeimnek.Nem igazán szeretnék elhagyni ezt a játékot. ”„ Még mindig úgy érzem magam, mint Andy Murray ”- mondja a lovagi világ utáni 1. világbajnokság. Bővebben

Federer nem nyerte el a grand slam címet, mióta a Wimbledon 2012-ben megjelent. “Nagyszerű lenne még egy nyerni, természetesen még kettőt, hármat, négyet is elviszem” – mondta. “Tetején nehéz. Jelenleg nagyon sok jó fiú van, sok fiatal srác is felbukkan. A rés határozottan nem túl nagy, de adok neki egy esélyt. Nézze meg, mi történik. ”

Andy Murray eközben kedden nyeri az új évet abban, hogy Unibet megindítja az új évet, amikor megkezdi a szezonját a Katar Nyitón, Jérémy Chardy ellen, a skót első fellépése a Dohában. verseny 2014 óta.