Betclic fogadás

Bukmékeri fogadásokra gondol és választ keres arra a kérdésre, melyik cégben bízhat meg? Az egyik ilyen cég a Betclic. Talán rögtön fel is merült a kérdés, mi szól éppen emellett a bukméker mellett?

Betclic bónusz – 20 000 FT
Kezdjünk azzal, hogy a Betclic az egyik legnagyobb internetes bukméker szolgáltató. Emellett a Betclic Everest Group tagja. Ha ez nem elég, olyan cégről van szó, ami a piacon 2005-ben jelent meg — ez bizonyítja, hogy a Betclic bizalomnak örvendhet.

Érdemes azonban elgondolkozni azon, hogyan lehet bizalomra szert tenni? Biztosan az egyik lehetőség a vonzó árfolyamok. Vajon ezt garantálja a Betclic? Van egy akció, aminek lényege, hogy felemelik az árfolyamokat. Általánosságban a bónuszok és az akciók az, ami leginkább érdekli az ügyfeleket. Mit kínál még a Betclic? Elsősorban hangsúlyozni kell a kockázatmentes Betclic fogadást. A kockázatmentes fogadás egy nagyon érdekes ajánlat, nincs értelme részletesebben tárgyalni. Ezen kívül az ügyfelek számíthatnak a cég megajánlásáért járó bónuszra és a Multi+ akcióra.

Miről van szó a Multi+ kapcsán? Ezen a néven zajló akció bizonyos eseményeket foglal magában. Ami a részleteket illeti, ha érdekli a Multi+, szükséges egy olyan kupont létrehozni, ami legalább 5 eseményt tartalmaz (minimális árfolyam 1,20). A díj csak a nyereményekre vonatkozik, legjobb esetben a kupon értékének 100%-át képezi (5% a minimum).