A hat legjobb közül: a világbajnokság tehetségei, akik a Premier League radarjain lesznek

Posted on Posted inBetclic

Egyes szélsők jó hírnevet élveznek a lustaság miatt, ám Rebic ezt a tendenciát követi. Több mint 6 láb felett van, nagyon gyors és hatalmas, finom csöpögő és olyan közvetlen játékában, örökké a vonalra keresi, ahelyett, hogy visszamenne a belsejébe, és lassítsa a felépítését. De miközben sértő módon agresszív, ugyanolyan proaktív védekezőképességgel rendelkezik. Munkaidője fenomenális. A 24 éves fiú mindig szívesen zárja be a védőket és visszanyeri a labdát, és játékonként átlagosan körülbelül 30 kihívást jelent. Lázasan nyom és dolgozik, így hatalmas eszköz lehet a szélén vagy a középső részén.

Javítania kell a befejezését, mivel finom Betclic pozíciókba állítja magát, miközben a labdával kapcsolatos döntései mivel ilyen gyorsan fut, szintén folyamatban lévő munka és hajlamos a túlzott kidolgozásra.Ez a futball intelligenciájához tartozik, de lehet, hogy valamit megtanul az idővel. De a legtöbb fél manapság elől akarja nyomni, így Rebic vonzza őt a munkamennyiség, a tempó és a fizikai jelenlét miatt.Luka Modric: Horvátország döntő képességét megcélzó szünetmentes zseni a világkupán bővebben

Dél-Amerika nem volt olyan terület, amelyet különösen erősen felderítettem, tehát amikor láttam Quintero játékát Japán ellen, azt gondoltam: „Hú, ki ez?” A játékosa kifinomult technikája a legmagasabb szintű. Első érintése, áthaladása, csöpögése és lövöldözése mind ott áll.Ez a képessége érzékeli a csapattársak futását és a kulcsfontosságú átadásokat, és a Lengyelország elleni nyílt játékból való kiszállása elvesztette a lélegzetet, ahogyan a birtokát is továbbadta.

Mégis, a Porto tulajdonában álló Quintero, de a River Plate-nál kölcsönként védekezőképpen nem nyújt annyit. Kolumbia 4-3-3 játékot játszik, ezért erős védő középpályára van szüksége háta mögött, hogy fedezetet biztosítson. Ez arra készteti, hogy vajon lusta van-e a karakteréhez, vagy egyszerűen nincs meg a védekező játék taktikai megértése? Ennek ellenére manapság olyan sok csapat ül mélyen az elit klubok ellen, és a 25 éves ember szűk területeken képes felszabadítani az ellenkező védekezést. Ez egy ritka ajándék.

Milinkovic-Savic egyre növekvő hírnévvel Betclic érkezett a világkupára, Szerbiában tett előadása pedig csak tovább erősítette.A Lazio középpályás, a 6ft 3in-nál, impozáns jelenléte, erős a levegőben egyaránt támadó és védekező módon, és szükség esetén behelyezi a lábát. De legfontosabb eszköze a célkitűzése. A tavalyi szezonban az a, hogy a Serie A 35 játékából 12-et szerezhetett, kiváló volt, és a Driblab statisztikái, amelyekre támaszkodtam, minden lövésről lövöldöznek. Minden róla támadó gondolkodású: magabiztosan csöpög, kiváló technikájával és szoros ellenőrzése egy ilyen magas ember számára, és jó látása, hogy ezeket a csodálatos passzokat átadja a futóknak.

Rebichez hasonlóan bezárja ellenfeleit. . Az egyetlen hátrány a robbanásveszély hiánya. Nyugodt, egylépéses futási stílusa van, és ez azt a benyomást kelti, hogy versenyeken fut.A valóság nagyon eltérő – kihívásokkal teli és játékának szúrós képességei vannak -, de a sebességcsökkenés hiánya visszatartja.

Az Akanji mindent tartalmaz, amit csak egy felső szintű központi épületben kereshet. védő. Több mint 6 láb felett erőteljesen felépített, kiváló technikájával, gyors, éles fordulóban, és képes előre lépni a tempóhoz egy-egy helyzetben. Az a játékos, aki csak egy évvel ezelőtt lépett be a nemzeti csapatba, pontosan rövid vagy hosszú idővel haladhat át. Valaki számára, aki július 23. életévét betöltötte, ezek a tulajdonságok megjelölik őt, és egy svájci Betclic élő fogadás csapatban lenyűgözte, aki rengeteg meglepetéssel vette kezdetét. Egy középpontban még nem olyan domináns a levegőben, mint amilyen lehet, bár ez az életkorral előfordulhat, mivel nyilvánvalóan hatalmi játékkal rendelkezik.A Driblab statisztikái azt sugallják, hogy nem fogja el annyira a labdát, amennyit csak szeretne, ami azt sugallja, hogy a pozíciója kissé kimaradhat. De ez is csak a tapasztalat hiányához vezethet. A jövőbeli növekedés lehetősége félelmetes.

Minden, ami a Mina játékánál szerepel, az elit szintjén zajlik. A 6 láb 5innél nagyobb, mint Akanji, és a támadókészlet valódi fenyegetése Lengyelország és Szenegál bizonyítékát fogja tenni, miközben az ő átmenő statisztikái mindazok, amelyeket elvárhat egy olyan játékostól, akit Barcelonában az elmúlt hat hónapban toboroztak és tanultak. Birtoklásában lévő kényelmessé teszi a 23 éves egy tökéletes csapatot, aki hátulról rövidre játssza.Megbirkózik, sportos és gyors, így könnyen belátható, hogy miért határozta meg Barça a bocsátási díját 100 millió euróban, figyelemreméltó módon, miután aláírta őt 2023-ra. Yerry Mina

Védő címstatisztikája nem egészen ilyen. lenyűgöző, de ez lehet a jele egy játékosnak, amelyet Dél-Amerikában fejlesztettek ki Palmeirason és most Spanyolországban. Hosszabb haladása, igazság szerint, meglehetősen átlagos, de Barça nem követeli meg védőik ezt. Mina valójában mindent megtesz a legmagasabb szintű sikerhez: méret, sebesség, technika, játék intelligencia.

Az orosz dramaturg úgy tűnik, hogy inkább Angliába költözik, nem pedig később. Golovin energiával és mozgékonysággal rendelkezik, akár támadó gondolkodású, akár 8. számú játékként. Vagy 10. játékként. Játszik lenyűgözően, és akarat szerint esélyeket teremt a csapattársak számára.Még védekezőleg is váltásban áll: nem feltétlenül repül repülésekbe, hanem minden bizonnyal párbajokat nyer a hely bezárásával. Ez a munkamennyiség olyan játékos számára előny, aki 5 láb 10in távolságra viszonylag csekély.

Jobban kell elérni a célt. A Szaúd-Arábia ellen kiváló szabadrúgást szerzett, ám a CSKA-nál mindössze öt gólt sikerült elérnie a tavalyi szezonban, és három az előző szezonban. A statisztikák azt sugallják, hogy jó területekre csap be, de nem lő el elegendő lövést. De rengeteg munkával dolgozhatunk. Mobil, energikus és alkotó: hatalmas potenciállal rendelkező játékos.