‘Drake átok’: A kanadai csillag igazolta a Raptors NBA bajnokságának győzelmét

Az úgynevezett „Drake-átok” nagy horderejű áldozatai közé tartozik az Arsenal csatornája Pierre-Emerick Aubameyang, akinek a csapata három nappal a Betclic kanadai rapper Londonban való találkozása után veszített az Evertonnak, és a Paris Saint-Germain, akiknek a legnagyobb veszteségük volt. majdnem két évtizedben, miután Layvin Kurzawa a védő felvette a képet.

Anthony Joshua ökölvívó annyira magabiztos volt, hogy Andy Ruiz Jr-vel folytatott küzdelmet megelőzően fotót tett Drake-szel az Instagram-ban és a felirattal “ „az átok megtörése” – csak azután, hogy később veszítsen kevéssé ismert riválisához. Mi a Drake-átok? Miért üti az NBA-t? Mi köze van Macaulay Culkinnek?Bővebben

Drake hírneve olyan nagy hírnevet képvisel, hogy rossz szerencsét hozott az, hogy az AS Roma a szezon végéig beillesztette a nyelvbe öltöztetés tilalmát a csillagokkal történő fotózáshoz.

De miután a Toronto Raptors történelmi 114-110-es győzelmét a Golden State Warriors felett csütörtökön este elérték a kanadai NBA bajnokok Betclic egyikévé, Drake átkozott befolyása – legalábbis egyelőre – véget ért.

A meccs után egy exultant Drake, a Raptors nagy rajongója, aki szülővárosi csapatának hivatalos globális nagyköveteként a döntőben a bíróság egyik oldalán is részt vett, az átok semmisnek nyilvánította.A 2019-es bajnoki baseball sapkát viselve azt mondta: „Azt mondták, hogy átok vagyok, most átkoznak egymásnak.” – Omertà és pénz a sírban (Rick Ross), megragadta a lehetőséget, hogy a Warriors őréhez, Klay Thompson-hoz menjen.

„Yo Klay! amikor ezen a nyáron Wakeboard-ot teszel a Quicksilver-nadrágjában…amikor látsz engem, jobb lenne, ha hullámzik. Barátságos is “- mondta.

A rájátszás közben zajló szokatlan – és rendkívül méltó képességű – bírósági oldali poszteri és érzelmi kitöréseik majdnem ugyanolyan figyelmet keltettek, mint a Betclic bírósági játékosok.Drake elcsábította az ellenfél játékosait, provokatív ruházatot viselt, vadul gesztikulált, sőt gyors válldörzsölést adott a Raptors edzőjének, Nick Nurse-nek. És azt mondta: „Ezt szívből tettük. Ezt szeretettel csináltuk. Ezt a létezésünkhöz akarjuk. ”