Fájdalom, sajnálkozás és tenisz utáni tervek: Andy Murray a legnehezebb döntésén

Az újságírókkal való előzetes beszélgetés előtt, amely lehet az Australian Open hétfőn a bíróságon a legutóbbi nyilvános megjelenése, a háromszoros Grand Slam nyertes keserű sajnálkozásáról beszélt arról, hogy el kellett hagynia a versenyszintű teniszt, és beismerte, hogy „nulla érdeklődése” van. bármi mást csinál.

Azt mondta: „Mivel már régóta fájdalom van, nem olyan egyszerű, mint:” A fájdalom a French Open-en kezdődött, soha nem volt csípőfájdalom. korábban. “Nagyon hosszú ideje fájdalmat éreztem, de kezeltem, és képesek voltam játszani, így Betclic gondolkodtam:” Ha a csípőm javul, visszamehetek a versenyre. “Nick Nick Kyrgios : “Nem féltem Rafát és Rogert, mint Andy Murray voltam.” Bővebben

A 31 éves azt mondta, hogy megbeszélte a versenyt a szakemberekkel. “Mivel a műtét megtörtént, és amit elmondtak nekem a műtétről, és az időzítés miatt, amikor a dolgok hasznosak lehetnek, gondoltam, nos, egy kicsit várnom kell, és megnézem.”

Lenézett, megállt és hozzátette: „Nyilvánvalóan nem segített eléggé.Ez olyan nehéz volt. ”

Ha az első világbajnoki mérkőzés a spanyol Roberto Bautista Agut ellen hétfőn az Australian Open első fordulójában lesz az utolsó nyilvános megjelenése egy teniszpályán – attól félve. Lehet, hogy – elárasztó tapsra és egy generáció hálájára hagyja. Annak ellenére, hogy megverték Agutot az előző három mérkőzésükben, Murray nem várja el a győzelmet. > „Nem akarom most abbahagyni a tenisz játékot” – ismerte el. „Nem érzem készen, a testem többi része tökéletesen érzi magát.

„ Ez a nehéz helyzet ebben. Nem olyan, mintha felébredek, az egész testem fáj, csak fáj, és ez túl sok. Ez csak egy probléma, amelyet nem lehet megjavítani.Ezért nehéz. Nézd, sok minden furcsa volt. Például a tavalyi US Open számomra nagyon furcsa volt, mert Betclic nagyon fájdalmas voltam. Újból elvesztette őt Shenzhenben – és ez volt a 2018-ra – 12 meccs, hét vereség és semmi mást nem jelentett érte, csak egy látszólag hihetetlen lágy és tompító remény 15 éves szakmai tapasztalat után.

tudom, nincs esélyem megnyerni ezt a versenyt, és valószínűleg az első fordulóban veszítek. Nem örülök ennek. A versenytársak elmúlt hat hónapja során nyertem, de valószínű, hogy nem.Kényelmetlen lesz “- mondta.

” Ha ez az utolsó mérkőzésem, meg akarom próbálni és élvezni – élvezni kell az egész élményt, ami talán olyan valami, ami karrierem során nem volt Kész. ez volt a legfontosabb dolog. ”

Amit Murray szeretne tenni, miután szinte egész életét teniszre játszotta, az az, hogy szórakozzon, öt oldalról játsszon társaival, és beleférjen golfozni – ami valószínűleg az ő választott sportága volt, ha apja, Willie megtenné az útját, nem pedig az anyja, Judy, aki a tenisz felé irányította.

Lehet, hogy futballista volt. De a tenisz, beépített frusztrációival és kihívásaival, góltörténetének és körülményeinek fordulatával, megfelelő a higany ritmusához. Vászonot adott neki, amelyre festette saját művészetét.Kevesen tettek művészetebben. A kecses indulás előállítása azonban nem volt könnyű.Hogyan az Andy Murray „unalmas zsarnok” Közép-Angliában nyert | Andy Bull Bővebben

„Itt érkezve gondolkodásmódom… nagyon más érzés. Ugyanúgy, ahogy másnap, azt mondtam a csapatomnak: „A nehéz dolog – mivel soha nem gyakorolok közel sem annyira, mint régen -, hogy nem tudok visszatérni a gyakorlati bírósághoz, és dolgozni Betclic kiszolgálni vagy bármi mire nem vagyok elégedett – ezt már nem tehetem. ‘

„De érdekes, mert miután egyszer gondoltam a megállásra, esély volt arra, hogy nem t sokkal hosszabb ideig játszani fogok, és mindazokat a dolgokat, amelyeket gondoltam nagyon szeretnék tenni, nincsenek érdeklődéseim a cselekedetek iránt.

„Most nincs motivációm másra csinálni.A legrosszabb dolog, amit gondolok arra, amit csinálok, amikor befejezem a játékot, és döntésekbe rohanok – a pszichológusoktól való beszélgetésig. Időbe telik, amíg foglalkozom vele. Időre van szükségem, hogy túljutjak rajta, és tudjam, mi leszek a következő lépéseim.

„Tudom, hogy nehéz lesz. Szeretem a teniszt. Szeretem a játékot. ”