A Somerset Jack Leach magabiztos csípése megkönnyíti a bowlingtevékenységet

A Somerset spinner Jack Leach kiderült, hogy „olyan sokkolta, mint bárki”, amikor a bowling akció jogszerűségét megkérdőjelezték, de bízik benne, hogy egy kis változás előnyösnek bizonyul, mint karrierje.

< p> Kedden reggel kiderült, hogy a Leachet Angliából induló közép-turné miatt figyelmen kívül hagyták, mivel aggodalmát fejezte ki a lassú baloldali akció miatt, annak ellenére, hogy a múlt szezonban 65 megyei bajnokságot tett. p>

Anglia választotta ki a Hampshire-féle Liam Dawson-t, aki kicserélte a sérült Zafar Ansari-t, és Chennaiban debütált a debütálásával, ahol Angliát egy inning megverte, és 75 futott, amikor 4-0 sorozat legyőzése.

A Leach egy módosított akciót végzett a tesztek után a szezon végén a Loughborough-ban, mielőtt az aggodalmak megjelentek volna egy angol lions edzőtáborban Dubaiban. Jack Leach forog Somersetet a Yorkshire elleni kritikus győzelemre Bővebben

„Amikor elvégeztem a tesztet, és azok azt mondta nekem, hogy megdöbbentem, mint bárki, ”mondta Leach, aki az Anglia és Wales Cricket Board Peter Such és a Somerset bowlingedzőjével, Jason Kerrrel dolgozott, akciójával.

„Csak egy kis dolog volt a testem pozíciója szempontjából, és nem segített nekem egy doosra-t vagy ilyesmit.Ezután én csak dolgoztam le a dióimat, hogy őszinte legyek. ”

A 25 éves fiatal az első akciót december 3-án egy egynapos mérkőzésen, az Egyesült Arab Emírségekkel szemben Dubaiban, ahol Hét alkalommal vett részt a héten, és a négy napos Abu Dhabi Afganisztán elleni játékban követte.

Hozzátette: „Sok előrelépést tettem, és én elégedett azzal, ahogyan az Egyesült Arab Emírségekben járt. A lényeg az, hogy megértettem vele, és úgy érzem, hogy jobb jövőbeni edző leszek a rendezésre. ”

A krikett Somerset igazgatója, Matthew Maynard hasonlóan megkönnyíti a problémát, és nem lát okot arra, hogy Leach nem tudja képviselni Angliát.

Azt mondta: „Jacknek hatalmas szezonja volt a Somersetnek, és kiemelkedő játékos és csapattag.Miközben a szezon végén a rutin tesztelés során a rendes tesztelés során kismértékű rendellenességet kaptak, ezt gyorsan orvosolták. Bízom benne, hogy a jövőben Angliában fog játszani, és hogy nincs jelentős problémája a bowling tevékenységében. ”

Az EKB vezető spin-bowling edzője azt mondta:„ Jack valóban az első értékelés óta trójai volt. Csak kismértékű módosításokat hajtott végre, de nagy különbséget tettek, és valóban jelentős előrehaladást tapasztaltunk.