Ryan Crotty az All Blacks oldalának egyetlen változása Írország összecsapásakor

Ryan Crotty helyettesíti a sérült Sonny Bill Williams-t az All Blacks csapat egyetlen váltásánál, amely Írországban találkozik a világ legmagasabb rangú csapatainak Dublinban való összecsapásakor.

Williams belvárosának veteránja megsérült Energybet egy vállát. a múlt héten Anglia felett a Twickenhamben elért 16-15-es győzelem során visszatérhet a következő héten megrendezésre kerülő Olaszország elleni tesztre. Murray Conoror kizárta Írország őszi Új-Zéland elleni tesztjét. Tovább

A megbízható Crotty csatlakozik Jack Goodhue, a Crusaders csapattársa a kezdő középpályán, Anton Lienert-Brown előrelépésével a padra.

Crotty jelenlétét az ír rajongók hosszú emlékezettel nem fogják értékelni – hosszú meccsen nyerte a mérkőzést. az új-zélandi híres 24-22-es versenyen öt éve, a teljes munkaidős hooter után, 24-22-es győzelem után.

Hansen kijelentette, hogy nem lesz Energybet gondja, hogy a világbajnoki oldalát felemelje a 2. helyezett rangú ellenségért, akiknek van az elmúlt 25 otthoni mérkőzésükből csak kettőt vesztettek.A legfrissebb az Összes feketék volt, két évvel ezelőtt.

„Ezek a tesztmeccsek olyan fajtái, amelyek mindenkit felrabolnak – ez az első és a második, – és van egy igazi izgalom, amely éppen növeli a dolgot. közelebb a szombatig. “mondta Hansen.

” Olyan ellenfelet fogunk játszani, aki hosszú ideig meg akarja tartani a labdát, és ha nem kapják meg azt, amit akarnak, akkor Rúgni próbálj nekünk nyomást gyakorolni ránk. ”

Hansen kritikusnak ítélte meg a beállított darabharcot.Ez volt a helyzet Twickenhamnél, amikor a domináns új-zélandi kiállítás a második félidőben segített az árapály felé fordulni, miután Anglia a nyitó fél órát 15: 0-ra irányította.

A kezdő félidőben Aaron Smith A 82. teszt, meghaladva Justin Marshalt, mint a legszigorúbb All Black-et ebben a pozícióban.World Rugby támogatja azt a döntést, hogy Energy Bet bonus megakadályozza Anglia késői próbálkozását az All Blacks ellen. Brodie Retallick, Robin Brooke és Ian Jones elõtt haladva, mint bármely új-zélandi kombináció.

A csapatot újból Kieran Read kapitány vezette, aki a múlt héten csak a negyedik játékos lett a teszt rögbiben. hogy 100 fokozatot nyerjen.A többiek All Blacks kortársak voltak – volt kapitány, Richie McCaw (131 győzelem), Keven Mealamu (114) és Tony Woodcock (102). More: fogadas1x2.com