Lewis Hamilton F1-es elképzelése javasolja, hogy egyeztessen Michael Schumacher-rel

Posted on Posted inF1

Mivel Vietnam már most szerepel a 2020-as naptárban, Hamilton nem tetszett neki az ötlet. “Nem tudom, mennyire fontos az új országokba menni” – mondta a BBC-nek. – Ha lenne a Silverstone Grand Prix és a London Grand Prix, akkor ez nagyon jó lenne. Sok igazi versenytörténetünk van Angliában, Németországban, Olaszországban, és most az államokban is kezd növekedni. De ezeken a helyeken évente csak egy rendezvényed van.Ha ez az én dolgom lenne, akkor több eseményt próbálnék rendezni ezekben az országokban. ”

Az Egyesült Államok rajongói talán helyesen emlegetik a nyilatkozat egy részét, de a meglévő erősségekre építkezésének indoka megalapozott, India, Törökország és Korea kudarcai, amelyek a versenyek közönségének elősegítésére vezettek.

„Ha van német nagydíja, és van egy fődíja Berlinben, azt hiszem, csatlakozom olyan városokhoz, ahol sok ember valószínűleg jó dolog ”- tette hozzá. „Nem feltétlenül olyan országokba megyünk, ahol nem tudnak annyira a Formula-ról.”

Hasonlóképpen mondta már korábban, de talán az volt az, ami utoljára mondta.Arra beszélt, hogy hol folytatódik a sport, de megfontolta az útját is. “Úgy érzem, még van még éveim, több napom előre, ha szerencsém van, és még mindig sok hegy van, hogy felmászhassak” – mondta. „A jövőben továbbra is nehéz idők lesznek. Nem tudom, mikor fognak jönni, de most jobban felkészültek vagyok, mint valaha. ”Hamilton soha nem üldözte a feljegyzéseket, de nyilvánvaló örömömre szolgál rájuk, ha elérték őket.

A véleménye korábban, a cél erősségére utalva, ami azt jelenti, hogy a világbajnok meccset tudhat Schumacherrel. A jelenlegi helyzetben teljesen elképzelhető, hogy meg fogja tenni.

Hamilton 33 éves és 19 verseny győzött a német rekord mögött.Újabb két évre szerződik a Mercedes-lel, és két bajnokságon áll Schumacher hétének mögött.

Hamilton még soha nem üldözte a rekordokat, ám nyilvánvaló örömmel szolgál rájuk, ha elérték őket. Miután összehasonlította Juan Manuel Fangio ötöt Mexikóban, egyértelmű szándék volt. “Hogy lesz-e esélyem többet nyerni, ki tudja?” – mondta. „De mindent meg fogok adni ehhez.

„ A 91-es győzelem, például [Schumacher], sok nyeremény.Még hosszú utat kell megtenni, de még néhány évig itt vagyok, tehát remélem, hogy legalább hozzá tudok érni. ”

Kétségtelenül egy szezonban, egy időben közelíti meg ezt, mindig, de ha Hamilton egy ugródeszkát akart indítani Schumacher rekordjai felé, jelenlegi helyzete nem lehetne jobb. Összegzés: jelentkezzen be a Guardian legjobb sporttartalmához.

A 2021-re a versenyrendezés szinte biztosan változatlan marad. A Honda kivételével, amely a Red Bullot kivételes erőegységgel látja el, kétoldalú harc lesz a Mercedes és a Ferrari között. Az elmúlt két évben Hamilton a legjobbat érte el Sebastian Vettel ellen.

A csapata a Scuderia felett is élvezte a felső vezetést.Ebben a szezonban a gyorsabb Ferrari ellen magasabb szinten voltak, képesek voltak nyomás alatt alkalmazkodni és javulni. A csapat vezetője, Toto Wolff, a stratégiai James Vowles és a tervező James Allison, mindkettőnek olyan erős vezetői vezetéssel bírnak, mint Schumacher, Jean Todt, Ross Brawn és Rory Byrne mellett. az elmúlt öt évben: újra megismételni ezt a dolgot. Ebben az évben olyan autóban kezeli, amely egy ideje nem volt a legjobb. Hasonlóképpen, szinte nem vitatta csapattársa, Valtteri Bottas. Lényeges, hogy, ahogy Schumacher tette, győzött a hátsó lábán, és úgy gondolja, hogy jobban vezet, mint valaha, ezt a követelést szinte lehetetlen vitatni. jobb helyzetben lehet a hét csúcstalálkozójára való tolásra.Ha így tesz, a Mercedesnek két rendeleti változáson esett át, és mindkét alkalommal a legjobb autóval jelentkezett, nincs ok azt hinni, hogy nem lenne rendkívül versenyképesek. Ezen a ponton, függetlenül az F1 versenyétől, Hamilton megfontolhatja, hogy érdemes-e távoli kihívásokat feltenni, hogy megpróbáljon egyedül állni egy nyolcaddal.