Beszélő lovak: Jerry McGrath célja a tévedés megszüntetése a BetVictor Arany Kupán

“A tévében folyamatosan mutatják a Cheltenham futtatásának visszajátszásait” – mondta McGrath, a szerdán a Bangorban zajló versenyek között. „Még mindig nem engedhetem el ezt. De remélhetőleg megpróbáljuk javítani rajta. Beszélgetés a lovakkal: A Cheltenham őszi találkozója középpontjában az ugrás olvas tovább Whitaker, hogy jöjjön fel kívülről, és adjon nekem egy új csatát. Valószínűleg egy kicsit túl sok benzint használtam fel, hogy megpróbáltam leverni a lóomat a belső részemben. Aztán megint Cheltenham, tehát csak rájuk dobja a mosogatót. Csak azt szeretem volna, ha Whitaker úr folytatta volna és megnyerte másfél idő alatt.Mivel fotóvá vált, nehéz elengedni. ”

Régóta Nicky Henderson zsokéjaként a 27 éves McGrath jó formában van, néhány szilvaút során Nico de Boinville hiánya hüvelykujj sérülés miatt. Múlt hétvégén tisztelte győzelmét a Wincanton Elite akadályában a nagyon gyors Verdana Blue fedélzetén, és Rather Be ritka esélyt ad neki a téli dicsőségre egymást követő szombaton.

„Nagyon várom őt.Volt egy darabig, hogy kézhez jusson, de múlt csütörtökön néhányat iskoláztam, és ő volt az, aki a legnagyobb mosolyt arcomra ragyogta. Ragyogó volt. ” apja farmjában a lovak körül nevelték fel, de 15 éves koráig nem ült a versenylovon, amikor a versenyzés sebessége és veszélye elrontotta őt a követett ugrópályától. Nyolc évvel ezelőtt indult Hendersonra, és hálás a tehetség sokaságáért a Lambourn-i udvaron, ami azt jelenti, hogy legfelső osztályú lovakkal lovagolhat a másodlagos versenygyűléseken, még akkor is, ha De Boinville alkalmas.

“Reálisnak is kell lennie” – mondja, emlékeztetve a tavalyi BetVictorra, amelyben a hegyen először láthatatlan volt, és leesett, ami McGrath karjának a törését okozta. „Nagyon sok szerencsére van szüksége a futáshoz.De jó eséllyel megyünk oda. ”