Cue Card és Thistlecrack megijesztik George VI Chase ellenzéki ellenzéket

A hétfő George VI Chase királyának legfeljebb hét futója lesz, a hír, hogy Thistlecrack a stabil Cue-kártyája mellé áll, és talán félt a lehetséges ellenzéktől.Vroum Vroum Mag és Valseur Lido mindketten Írországban maradnak, és kedden a belépési szakaszban visszavonták a Boxing Day versenyt. Thistlecrack és Cue Card a Kempton King George főiskolájába. Az ír kihívás még tovább gyengülhet, mivel a Road To Riches részvétele egyensúlyban van. Olyan versenyre utazik, amelyben a bukmékerek 28-1-es lövéssel értékelik.

„Reggel fog dolgozni, és meglátjuk, hol vagyunk utána” – mondta Meade. – Azt mondanám, hogy ebben a szakaszban ez 50-50, és valószínűleg deklarációs napig hagyjuk.

Meade azt mondta, remélte, hogy a ló a király George-ban vagy az ír egyenértékben fog futni, Lexus Leopardstownban két nappal később. – Jó volt, és elégedett voltunk azzal, amit otthon csinál.Nincs benne sokan [a király George], de nincsenek rosszak, ott vannak? ”Freddy Tylicki elhagyja a kórházat, és hét héttel az elkezdést követően elkezdi a rehabilitációt. miért lenne a második bajnokság a középpályás bajnokságban, a Thistlecrack mindössze nyolcadosa a 6-4. A fennmaradó öt 14-1-es vagy annál nagyobb, Josses Hill-től kezdve, amelyet hétfőn a versenyre 10 000 £ -kal egészítettek ki. a versenyen, egy évvel az első osztályú sikertelen edzés után ugyanazon a kártyán. Silviniaco Conti továbbra is a területen marad, de 25-1-es, és látszólag elvesztette a képességét a 2013-as és 2014-es verseny megnyerése után.