Ronaldo ellopja a reflektorfényt Diego Costa legjobb erőfeszítései ellenére

Posted on Posted inLa Liga

Hagyjuk azonban egy kicsit tovább a nagy embert. Harminchárom éves és egy másik Bajnokok Ligája címének hátsó részén, egy másik 40 gólú szezonban, nem marad egyetlen jele annak, hogy győzelmét gyengíti. Talán valójában az ellenkezője, mintha a természet megpróbálták az útjába kerülni az akadályokat, hogy csak egy másik ellenfél lettek a pályán, újabb akadályt jelent a körbe. Ennek a mérkőzésnek a bizonyítékai szerint Ronaldo idővel is megnyerte a csatát. A spanyol ellentámadásokkal szembeni ütem rettenetes volt.Előfordulhat, hogy nem gyakori, hogy lássuk, amennyire ez a helyzet, mivel a Real Madrid uralja a labdát, de kétségtelen, hogy még mindig benne van. Cél thriller Tovább

Ugyanakkor megvan a ravasz és mentális szükséglete, amit csak a tapasztalat hozhat. Még akkor is olyan eszközök, amelyek csak akkor érhetők el, ha elhatározta, hogy ezt az élményt előnyben részesíti. Tudta, hogy Nacho volt a szokatlan kapcsolat ebben a spanyol oldalon, és így a harmadik percben futott rajta. Kihúzva a lépcsőfokokat, mintha még tinédzser lenne, helytelenül húzta a hibát, és fokozta a büntetést, hogy David de Gea-t rossz útra küldte.Ronaldo 27 első fele megérintett volt, mindegyik; a 16. percben egyetlen félvezető flick a félúton, a spanyol védelem egészét.

Második céljával, éppen a félidő előtt, nem tenné el, hogy egyenesen a lövésbe essen De Gea csak azért, hogy extra pszichológiai nyomást gyakoroljon a spanyol birtokosra. A késő, zűrzavaros harmadik volt egy szabadrúgás. Ahelyett, hogy a csipkéket átütötte volna, ahogyan védjegye volt (mielőtt oly sokan utánoznának), felvert a spanyol fal körül. Rövid rövidnadrágra is felemelte a jobb lábát, még mielőtt rájött volna, egy másik Ronaldo innovációra.Diego Costa

Eddig annyira összehasonlítható volt, de ez alig volt minden. A másik végén, 192 font mérlegeléssel, és mint egy vörösfenyő, a bonsai fák csapata Diego Costa volt.Mielőtt a spanyol FA úgy döntött, hogy nemzeti pszichodrámát hozzon létre azzal a feltétellel, hogy a HR-ügyekben elsőbbséget élvezett, Costa helyét a csapatban valószínűleg a tábor legnehezebb kérdése jelentette. A készségkészlete olyan csapathoz illeszkedett, aki már régóta játszik? Ha nem, akkor hajlandó vagy képes-e alkalmazkodni az igényeikhez? A válaszok ezen a képernyőn legalább nem voltak, és nem igazán voltak, hanem eléggé csodálatosak voltak.

A 19-es spanyol egy-egy B-terv volt, és az első sípotól kapható. A tiki-taka csapattársai nem voltak túlságosan hajlamosak arra, hogy a sajátos készségeit használják, de amikor Costa-t tették, a hangulatban volt a jelölés. Első célja az volt, hogy a Pepe tévesen nézzen ki egy kisebb bűncselekmény fejésében.A nyers erő és a kézműves pontosság egyszerű kombinációjával végződött, amely az egykori Chelsea ember jele. A Costa második célja, amely a Sergio Busquets-ből egy vonalba került, ugyanolyan jellemző volt. Előfordulhat, hogy nem tud három táncosot táncolni, mielőtt egy keresztbe jutna egy teljes hátsó lábon, de biztosan jó néhány más dologra. A spanyol Fernando Hierro támogatja David de Gea-t Portugáliával szemben, amikor többet hibáztak. További részletek

Egy meccs, két főcím, és mindkettő a spanyol adóhatóságok által vizsgált férfiak által. Egy viszonylag gyenge kezdet után a verseny elég lett volna. De ez a játék is támogatott volt a történetekről, és Uruguay kontra Egyiptom szerette volna kölcsönöket kölcsönözni nekik.

Először is volt, hogy De Gea blooper.Régóta úgy tűnik, hogy Alex Fergusonnak a mérkőzések után kellett támadnia a játékvezetőket, hogy a spanyol csepegtető keresztek figyelmét figyelmen kívül hagyja. Valójában 2011-ben De Gea első hibája lehet. De ez a legjobban, de a legtöbb Angliában is megtörténik. Aztán káprázatos megjelenés volt az Isco-tól, és a Goncalo Guedes súlyos színpadi rémülete. Ó és Nacho, egy olyan fickó, akinek hat célja van a Real Madrid karrierje során, az első az országa számára, egy sztrájkkal, ami szinte minden bizonnyal a verseny montázs céljához vezet, ha nem az első három.

Ez minden rendben volt, és azok számára, akik 16.00-kor mindent elfogyasztottak emésztési zavarként, kiderült, hogy tévedtek. A világbajnokság láz teljesen felrobbantott eseteit már megerősítették.