LeBron James 44 pontot szerez, hogy adja át Chamberlain-et az összes időbeli pontozási listán

Posted on Posted inNBA

LeBron James jelenlétét már az első hetekben érezte Los Angelesben. A leglenyűgözőbb játékának, amely még a Lakers számára volt, egy kis történelem is volt, amikor átadta Wilt Chamberlain-t az NBA karrierje listáján.

James szezonban magasan szerepelt 44 ponttal, 10 lepattanóval és kilenc gólpasszal, a pontszerző táblán az ötödik helyet kapva Chamberlain mellett, és szerdán este a Lakers 126-117-es győzelméhez vezetett a Portland Trail Blazers felett. .LeBron James megérkezett nagyságával érkezik LA-be. Mit csinál most? Bővebben

James 28 pontot szerzett a második félidőben, és meghaladta Chamberlain 31 419 pontját abban a hárompontos játékban, 3:55-rel.LeBron emlékezetes éjszakát végzett 31.425 ponttal, és alig maradt a 75. tripla-double-jától, amikor a Lakershez való csatlakozás óta lenyűgözőbb előadása alatt volt.

Ezután James dicsérte Chamberlaint, mint „az egyik leg domináltabb erőt, amelyet mi valaha is volt a játékunkban, Shaq-nal együtt. Az egyik legnagyobb Lakers, aki valaha is játszotta a játékot. 100 pontos gólszerző. Az egyik legnagyobb gólszerző-visszapattanó, aki valaha is játszotta ezt a játékot. ”JaVale McGee 20 pontot szerzett, Brandon Ingram pedig a Lakers hatodik győzelmében héthez 17-et adott hozzá. A lassú indulás után a Los Angeles (8-6) már az első szezonban találja magát, amikor James és veterán társai csatlakoznak egy fiatal maghoz.Los Angeles a legjobb indulást kezdte a 2011-12-es szezon óta.

Másutt, minden a Jimmy Butler első játékáról a 76ers-rel jó volt, a negyedik negyedévig. Butler 14 pontot kapott a Philadelphia-debütálásában, de a 76-osok későn estek össze, és elvesztették Orlando 111-106-át, miután Terrence Ross 8,7 másodperccel hátrahagyta a holtpontos hárompontos mutatót, ami elősegítette a Mágia nagy visszatérését.

„Csak jól fogunk leszni, mert ha egyszer ezt összerakjuk, kemények leszünk” – mondta Butler, akit hétfőn szereztek Minnesotából ötjátékos csere keretében. A négyszeres All-Star 33 percig játszott, és 6-ra lőtt a pályáról, miután pár napot eltöltöttek a nagy kereskedelemhez való alkalmazkodás után.

„Sok van még, de ez nem mentség a nem nyerni ”- mondta. „Nem számít, mi várhatóan nyerünk.Azt várom, hogy nyerjen, és csapatként is nyerünk. Tehát ez nem kifogás. ”