A Kellners virágzik Floridában. A prágai oroszlánok megtámadják az első lépcsőket

Posted on Posted inPariuri

A legjobb showugrás lovasok és lovak Mexikóvárosból Floridába költöztek, ahol a rangos Global Champions sorozat folytatódik a 3. fordulóban. A melegágy tradicionálisan nőtt fel a híres Miami Beach-en, csupán néhány méterre az Atlanti-óceán online case de pariuri partjától. Jelentősen különbözik a mexikói arénától, elsősorban többszörös kisebb méretei alapján, hanem az is, hogy nem a füvön ugrik, hanem egy speciális homokos felületen.

Az első versenyekre csütörtökön, a Miami Beach-ben került sor, azaz csak négy nappal az előző találkozó vége után. Ugyanakkor nem tudott Anna Kellner vagy a ló bizalmának fáradtságáról, és a kezdetektől fogva kiváló előadásokat nyújtott. A tizenhárom éves Balguer gépeléssel ötödik lett a bevezető kétfázisú parkourban, 145 centiméter akadálymagassággal.Ugyanolyan jól sikerült a következő versenyen, amely a csapat Globális Bajnokok Ligája harmadik fordulójának része volt. A túra kétharmadát habozás nélkül haladta meg. Nagyon kihívást jelentő szakasz volt két egymást követő dupla ugrás a bowlingpálya hosszú falán, a VIP tribün közelében, amely szintén az árnyékban volt elrejtve. És a második kettős kombináció nyitóugrásán volt a 9A számmal. A Bruynseels hibázott. 4 büntetőpontot gyűjtött.

Anna Kellnerová a kancával a Catch Me If You Can OLD tiszta módon teljesítette az egész pályát, csak kissé haladta meg a beállított időt, így újabb büntetőpontot adtak a prágai oroszlánok számlájához.A prágai csapat tagjai végül szombaton a büntetőverseny tetejére lépnek, a második helyről a Szent Tropez-kalózok Unibet mögött három büntetőponttal. Mint az oroszlánok, a sanghaji hattyúk is öt pontot szereztek. Mivel azonban rosszabb az időszaka, szombaton a végén a harmadik lesz. A verseny egyedi értékelésében Kellnerová ismét ötödik helyet kapott, és egy nap alatt másodszor is részt vett a legjobb résztvevők ünnepi dekorációján.

. Mexikóban a verseny második része a tervek szerint nem ment, de a show jumping szurkolói azt remélik, hogy a Miami Beachben fordítva lesz.Végül is emlékeznek még a nem hagyományos versenypálya tavalyi diadalára, amikor Anna Kellnerová és Gerco Schröder megnyerte a bajnokságot a prágai csapatért. Összesen húsz ülés várja mind a tizenhat GCL-csapatot ebben az évben. Végül a globális bajnokok prágai PlayOffes versenyén versenyeznek az úgynevezett Super Cup-ban a sorozat első helyezettjéért.

A záró ülésre a prágai O2-arénában november 21–24-én kerül sor, és a négy legjobb helyzetben lévő csapat tizenkilenc kvalifikáció után közvetlenül a pénteki elődöntőbe kerül. A fennmaradó tizenkét csapatnak először csütörtökön kell átmennie a negyeddöntőben a selejtező versenyen, amelyek közül csak nyolc folytatódik.A tizenkettek kerülnek a vasárnapi Super Cup döntőbe.

A Miami Beach-i világbajnokok eredményeit, beleértve az online adásokat, a www.gcglobalchampions.com oldalon is megtekintheti. Teljes információ a GC Prague PlayOffs-ról a www.pragueplayoffs.com oldalon található.

Mai multe informații aici: Mai Mult