Hertl két góllel tartotta a Sharks játékot, Mrázek ismét elkapta Washingtonot

Posted on Posted inPariuri

A sorozat első négy párbeszédéből a San Jose és a Vegas között Tomáš Hertl, aki nagyszerűen játszik, három pontot szerzett (2 + 1). Az ötödik mérkőzésen, amelyben a Sharks 1: 3-án a mérkőzésen efortuna már szembesült az első kiesés veszélyével, akkor még két találatot adott hozzá.

Hertl (21:14, 2 + 0, +2, 5 lövés) ), amely a versenyének eddigi legsikeresebb alapvető részéből (74 pont) következik, a rájátszásban a rájátszásban a második helyet osztja meg a szigetlakók Jordan Eberl és a vegasi Max Pacioretty segítségével. A fej előtt egy másik Golden Knights játékos, Mark Stone, hat találatával.

A cseh nemzeti csapat először jelölte meg a mérkőzés második percében. A kapust, Marc-Andre Fleury-t egy bal oldali lövése fogadta a fogó felett.A következő kurzusban a pontszám eltolódott, és a cápák a remény megőrzése érdekében harcoltak a vezetésben. A harmadik periódusba 3: 1-es eredményjelzővel léptek be.

Amikor Erik Karlssonot 52. percben szabálytalansággal büntette meg Jonathan Marchessault erőteljes játékával, a dráma elkezdődött. Az 55. percben Hertl azonban másodszor felvillant, Joe Pavelski gólját fejezte be. Az 59-es percben az amerikai csapata biztosította az eredményt egy üres ketrecben. A San Jose arra törekszik, hogy 3: 3 arányban kiegyenlítse a sorozatot az ellenfél jégén a vasárnaptól hétfőig tartó mérkőzésen.

Egy mérkőzés felfüggesztése után Tomas Nosk ellen (14:14, -1, 1 lövés), de Cápák veterán Joe Thornton, akit az előző játékban ezúttal csak a nem játszó Lukáš Radil helyettesített.

A házam, a kastélyom.A Washington és Carolina trófeák védelmezői közötti sorozatban eddig csak a hazai csapatok nyertek. A fővárosok két, 4: 2 és 4: 3 győzelme után, extra idő után, a hurrikánok is két győzelmet cote pariuri sportive online nyertek, elsősorban a Petr Mrázek nagyszerű elkapásának köszönhetően. A cseh kapus először a 18 találatnak köszönhetően védte meg a nullát, egyértelműen 5: 0 eredményt hozva, és csütörtökön 30 beavatkozás változtatására késztett 31 lövést, 2: 1 közeli eredménnyel. a párbaj első csillagai. Elsőbbséget élvezett mindkét Carolina gólszerző, Warren Foegel és Teuvo Teräväinen felett. Az előbbiek már a lövészek között már 17 másodperccel a nyitó bika után nevezték el, miután Jacob Slavin ügyesen elengedte őt a kettő az egyben szünetből a kitett gól előtt.

A pontszám következő változása 31 perc alatt volt várt.Washingtonnak volt egy hatalmas játék, amelyet tovább súlyosbított az egyik védő játékos klubjának elvesztése. Alex Ovechkin a lefegyverzett Brock McGinn révén lőtt a bal oldali helyzetéből pozíciójából, és megerősítette, hogy miért ő volt az alapszakasz legjobb lövésze – 1: 1 az idei év nyolcadik alkalmával. Közvetlenül azelőtt, hogy 39:32-re indultak a kabinokba, a finn Teräväinen megmenekült, és nem adta esélyének Braden Holtbynek a csapda fölött – 2: 1. A nagy Mrázek, akit honfitársa, Jakub Vrána (13:55, +/-: 0, 4 lövés) négyszer ellenőrizte, majd a harmadik időszakban tartotta a hazai csapatot, és az eredmény a sorozat 2: 2-hez történő összehasonlítása volt.Egy másik folytatás az USA fővárosában, szombat este-vasárnap a műsorban.

A hurrikánok sikerének árnyéka azonban egy másik támadó sérülése volt. Jordan Martinook nemrég csatlakozott a távollévő Micheal Ferlandhez Andrei Svečnikovhoz.

Louis , amelyben ötödik alkalommal ünnepelte a vendégcsapatot is. Két Jets sikere után ezúttal a Blues fordult, aki 3: 2 eredmény után ugyanazt az arányt vezette az egész sorozatban.

játékok. Adam Lowry követte Kevin Hayes a 14. percben.Winnipeg védte a két gól vezetését a harmadik periódusig, amelynek elején Ryan O’Reilly csökkentette az erőjátékot.

Brayden Schenn ezután folytatta az üldözőt az 54. perc 2: 2-es kiegyenlítőjével, amelynek lövését videojátékosnak kellett megerősítenie, és sokkoló otthoni fordulathoz Jake Schwartz-szal a pontos korongot a levegőből fejezte be 59:45-ben. Így Winnipeg elvesztette az idei rájátszás harmadik házát, a harmadik felvonásban. A sorozat éjszaka szombattól vasárnap folytatódik a Szent jégen. Louis, akinek esélye van a rajongói előtt dönteni.

A rájátszás 1. fordulójának, a 4. és az 5. mérkőzés eredményei

Mai mult: https://xpariuri.ro