Sarri meghajolt Slavia felé: húsz éve nem láttam ilyen fizikailag felpuhult csapatot

Posted on Posted inPariuri

Ez annyira felborította Sarrit, hogy még a sajtótájékoztatón sem a győztes és promóciós Betfair meccs után nem kritizálta saját csapata felé. Slavia viszont újra dicsérte – ezúttal még inkább, mint a prágai nyitó mérkőzés után.

“Az első félidő végén néhány játékos azt hitte, hogy előrehaladunk, de ez hiba volt az ellenfél ellen” – kezdte. “Az elmúlt húsz évben még nem tapasztaltom ilyen fizikailag felpuhult ellenfelet. Egy ilyen telepítés, ilyen gyorsulás, sok futóméter egy sprintben! Ezért tudtam, hogy a második félidő nem lesz könnyű. ”

És nem az volt. Slavia eleinte a Chelseát tolta, hirtelen egy teljesen más forgatókönyv szerint játszották, mint az első félidőben.Ez feldühítette Sarrit, tehát kritikus hangot pariuri sportive online adott az újságírók előtt.

“Ismétlődik, a közelmúltban nem kezdtük el a második felét. Meg kell oldanunk, ez a mi nagy probléma – rázta meg a fejét. “Ugyanakkor azt mondtuk a kabinban, hogy szeretnénk elindítani, mint az első félidőben. De mi nem tettük meg. Miért? Nem tudom! Nem könnyű megérteni. Ha igen, akkor megoldjuk. ”

Az angol újságírók nem voltak elégedettek egy ilyen értékeléssel, és megkérdezték az olasz edzőt, hogy mi változtatna meg a jövőben, hogy az áramkimaradások ne ismétlődjenek meg. Sarri akkoriban először elmosolyodott, és száraz humorral válaszolt.

“Lehet, hogy félidőben megállíthattam a kabinba menni. Talán segít – vigyorgott. “Meg akarjuk nyerni a döntőt az Európai Ligában, meg akarjuk nyerni az egész versenyt.De ez a meccs megmutatta nekünk, hogy nem lesz könnyű. ”

Egy ideig visszatért Slavia-ba az értékelés során – de ezúttal kissé más hangon. Olyan, mintha megfordult volna, és megvédte a csapatát.

“Tudod, minden bizonnyal lehetősége van arra, hogy Betano többet edzjenek a szezon során, ebben vannak előnyeik” – gondolta. “Már 54 mérkőzést játszottunk. A szezon végén több mint hatvan lesz velünk, ebben a ritmusban nem tudsz edzeni. Lehet, hogy Slavia harmincöt-negyven meccset játszott, több idejük van felkészülni. Ez lehet az oka. ”