Joey Barton visszatér a Burnley-ba, amikor január ablak nyílik meg

A 34 éves volt a korábbi klubjával, mivel a Rangers-szel kötött szerződése a múlt hónapban megszűnt. Egy nyilatkozatban a Burnley megerősítette, hogy a szezon végéig megállapodtak a középpályánál egy üzletben, a nemzetközi elszámolásnak megfelelően, miután a transzfer ablak januárban megnyílik.Joey Barton a kétéves ügylet megegyezése után csatlakozott a Rangershez. / p>

A Barton a Sean Dyche csapata tavalyi szezonján sikeres volt, az év klubjátékosának és az év bajnoki csapatának nevezték el, mivel segített a Burnley-nak a Premier League-ben való promóciója. < p> Ugyanakkor úgy döntött, hogy nem kívánja meghosszabbítani egy egyéves ügyletét a Turf Moorban egy kétéves szerződés mellett a Rangers-ben, amelyek maguk is támogatták és meggyőzték Bartont arra, amit a szakmai életem legnehezebb döntésének neveztek.Úgy tűnt, hogy rosszul döntött döntés volt a középpályás idővel Skóciában, melyet viták okoztak, és kevesebb, mint hat hónapig tartott. a Premier League-hez való alkalmasságának bizonyítása és a korábbi csapattársaikkal az elmúlt hetekben végzett képzés után a következő hónapban folytatja karrierjét az angol labdarúgás felső repülésében. – Nagyszerű, hogy visszajöttek! – kedden tweetelt. A csatár augusztusban költözött Szent András kölcsönére, miután nem érte el a 35 játékot, miután a Middlesbrough-ről 2014-ben költözött be.A Birminghami lenyűgözte a hat gólt, 17 előadásban, és január 3-án állandóan csatlakozik a klubhoz, miután megállapodást kötött 2020-ig.

A Jutkiewicz az első aláírás, amelyet a Gianfranco Zola jóváhagyott, mivel meglepően felváltotta Garyt Rowett, mint a Birmingham vezetője a múlt héten. A klub új tulajdonosainak, a Trillion Trophy Asia-nak várhatóan körülbelül 10 millió fontot adnak a Zolának, hogy a következő hónapban költsék el az előléptetést, és felvették a Jutkiewicz-re vonatkozó opciót, amely a kölcsönügylet részeként szerepel.