Yaya Touré: Azt akarom, hogy a Manchester City nagyobb legyen, mint a Manchester United

A Yaya Touré úgy véli, hogy küldetése, hogy a Manchester City-t nagyobbá tegye, mint a Manchester United, és reméli, hogy az Etihad Stadionban marad, amíg José Mourinho és az Old Trafford többi szomszédja teljesen elfojtja. „közvetlen és klinikai” fizetnek ki További részletek

A 33 éves középpályás nyáron szabad ügynök lesz, és Pep Guardiola elismeri, hogy nem biztos benne, hogy a Touré a következő szezon része lesz-e a tervének, de az Elefántcsontpart nem jön ki rohanásra. „Eljöttem ehhez a klubhoz, hogy történelmet hozzon létre” – mondta Touré, aki a Guardiola csapatának szélén töltött idő után visszatért a középső színpadra. – Azt akarom, hogy ez a klub megváltozzon, azt akarom, hogy ez a klub nagyobb legyen, mint az Egyesült.Tudom, hogy sok munka lesz, de ez az álmom. úgy tűnik, hogy nagymértékben függ a játékostól, aki kizárta a város csapatából a Bajnokok Ligája csoportos szakaszaiba. – és talán még hosszabb ideig. – Szeretem a kihívást, szeretem a kihívást – mondta. – Nagyon fontos dolgot akarok tenni.Már megnyertem két Premier League címet, és többet akarok, még egy új történetet. „A szerepem az, hogy megtartsam a csapatot, megnyerjük a labdát, megszervezzem, beszéljek a játékosokkal, tapasztalatom van. Olyan csapat vagyunk, amely focizni akar, de néha meg kell mondanunk a játékosoknak, hogy legyen óvatosak, különösen az ellentámadásoknál. pad messze nem könnyű. – Én a mezőn vagyok – mondta. – De még ha nem is játszom, a stadionba akarok nézni. Még akkor is, ha hazamegyek, a labdarúgásomra gondolok, és mit csináltam és hogyan játszottam, és mit tudtam megváltoztatni. Mindig haladni akarok.

„Természetesen részt akarok venni, de ez a vezetőtől függ.Teljesen fel fogok készülni minden helyzetre. 100% -ot adok e klubnak, ezeknek a rajongóknak. Ezek a rajongók az egyetlenek, akik mindig énekelnek a nevemben, akik boldogságot adnak a családomnak. Ha többet tudok tenni nekik, meg fogom csinálni.Mindig harcolok, hogy a csapat egy lépéssel jobb legyen.

Miután két évig dolgoztunk a Guardiola-val a Barcelona-ban, a Touré-t érdekelte, hogy a 45 éves lány hogyan küzd a kulturális sokkkal az edzői tehetségek átadása angol labdarúgónak. – Azt hiszem, látta, milyen nehéz fizikailag ez a bajnokság, de nagyon intelligens srác, nagyon jól érti a labdarúgást – mondta Touré.

„Mindig nyerni kell, hogy legyőzze a bajnokságot, de látta hogy Angliában ez bonyolult, mert, ahogy korábban említettük, Angliában nagyon erősnek kell lennie a második golyókban, valamint a harmadik és az első golyóknál. A menedzser ötlete, hogy Barcelona-nak kell lennünk. Nehéz lesz, de sok munkával folytatjuk az utat.