Harry Maguire ötéves szerződés aláírásával vállalja a jövőt Leicester felé

Az angliai védő, Harry Maguire hosszú távú jövőjét a Leicester City felé kötötte el, és egy új ötéves szerződést írt alá javított feltételekkel, a Manchester United tavaly nyári érdeklődése nyomán.

Maguire, a 17 millió font érkezés a Hull-ból egy évvel ezelőtt, minden percben játszott a klub Premier League-i ​​kampányában, az előző szezonban, mielőtt lenyűgözte volna Angliát a Világkupán, hogy felkeltse a rivális felsőbb Bet365 oldalának érdeklődését.A 25 éves férfi most a nemzeti csapatban helyezkedik el, és megszerezte a 13. sapkáját, amikor Anglia szombaton 2-1-rel elvesztette Spanyolországot a Nemzeti Liga mérkőzésén. Harry Maguire elérte a last minute nyereményt a Leicester számára a 10-fős Southampton Read-ban. tovább

„A klubba való belépésem óta mindig ismételtem, milyen jók voltak nekem” – mondta Maguire, aki 2023-ig elkötelezett a Leicester mellett, és követi Jamie Vardyt, Wilfred Ndidi-t és Kasper Schmeichel új feltételek aláírásával. “Lehetőséget adtak számomra a Premier Ligában való játékra, és nagyszerű platformot építettek számomra, hogy elmenjek és fellépjenek a világkupán, tehát nagyon köszönöm nekik. Sokat tartozom nekik, és nagyon Bet365 várom a jövőt.

„Ez hatalmas.Nyilvánvalóan az elnök jött, és szeretne jó szerződéssel jutalmazni engem, és még néhány évvel hozzátenni a szerződést, tehát örülök, hogy hátul van ez a biztonság, de most már nagyon várom a következő szezont. ”

Maguire ismeretlen klubtársai, Demarai Gray és Ben Chilwell csatlakoztak az angol korosztályhoz az Under-21 évekből, hogy kedden barátságosan barátságosak legyenek a King Power Stadionban, Luke Shaw-t pedig hétfőn várják vissza a Manchester Unitedbe.A bal oldali fej sérülést szenvedett Spanyolország ellen, amelyet véletlenül elkapott Dani Carvajal, és kellemetlenül landolt, és fejére csapta a fejét, a második félidő elején, hogy korai véget vessen az első hároméves Anglia-rajtjának.Harry Maguire lenyűgözi. A Manchester United mint Leicester megragadta a sorsot a halálnál tovább Aidy Boothroyd csapatának cseréje. Gray hatékonyan csatlakozott az angliai gólszerző Marcus Rashford fedezéséhez, akit a lábfájdalom miatt panaszkodás után cseréltek.Mindkét Leicester-játékos most egy sorban áll, hogy bizonyos szakaszban debütáljon otthoni pályáján.

Gareth Southgate várhatóan számos változtatást hajt végre a felállásban, annak ellenére, hogy Anglia kockáztatja az első negyedik vereséget. idő a nemzeti Bet365 csapat történetében. James Tarkowski és Trent Alexander-Arnold valószínűleg játszani fog, Kyle Walkert visszahívva, és Ruben Loftus-Cheek és Eric Dier várhatóan középpályára kerül.

Southgate mindössze 10 játékoskal edzett a St George’s Parkban, Gray-vel és Chilwell-kel útközben a 21 éven aluli gyermekek Norwich-i bázisától, míg a csapat többi része tornaterembe kezdett a főépületben.