Joe Montemurro visszatér az alapokhoz, hogy az Arsenal előre haladjon

Az Arsenal nyolcszor nyerte el a három bajnoki játékot, mielőtt Joe Montemurro megérkezett Melbourne City-ből, és egy ígéretes csapat négy európai bajnoki nyertesével gyorsan lemaradt a csomagból.

Azóta nyolc gólt adtak be 12 bajnoki játékban, egy vasárnapi Ellen White kalapos trükk a Birmingham számára, amiért komoly darabja volt ennek. A negatív célkülönbséget (-2) +14-re fordították, kilenc játék veretlen futáson, amely nyolc tiszta lapot tartalmazott, megnyerte a Continental Kupát, és harcolt a szombati FA-kupa döntőjére a Chelsea ellen a Wembley-ben. a Bajnokok Ligája után a bronz sztrájk után.  További részletek

A Montemurro formája a szilárdság megteremtése.Az ausztrál Melbourne-i város oldala 14 gólt ért el öt gólt a 2015-16 W-League szezonban, 42-es pontozással. Minden játékot nyert, egy büntetést.

A Montemurro új védekezésének középpontjában a 21- éves Leah Williamson virágzott. Williamson, aki 2014-ben 17 éves korában debütált az Arsenal-ra, az átalakítást a menedzser felé fordítja. – Joe bejött, felismerte ezeket a gyengeségeket a játékunkban, és csak sportfogadás visszavitt minket az alapokba – mondja. – Nincs túl kevés feladat, ha védő.Azt hiszem, hogy egy labdarúgó csapat, aki szereti a labdát lenni, elfelejtettük védekező felelősségünket, vagy talán csak a labdára helyeztük őket.

„De nyilvánvalóan egy foci játékban” ne legyél a labdán egész idő alatt, és csak arra emlékeztetett minket, hogy védőként egyedülünk az a célunk, hogy megvédjük. Tudom, hogy ostoba hangzik, de néha magától értetődő. Szóval csak visszavitt minket; alapvető mozdulatok, amelyek egymást lefedik, négyszer dolgoznak és csak takarítanak. Miután lefoglaltad az összeset, és visszatérsz az alapokhoz, rájössz, milyen könnyű a változtatásokat.És úgy gondolom, hogy így sikerült ilyen gyors fordulatot elérnünk. „Mindig akarjuk, hogy a labdát lássuk, így amint bárki megérkezik a csapatba, azt a lehető leghamarabb vissza akarjuk nyerni, és újra elindítani őket” – mondja Williamson.

„A támadásról a védelemre való átmenet annyira veszélyes – ez az, amit más bajnoksági csapatok jóak. És felismertük, hogy a számláló megállítása megmentheti 40 méternyi futást. A játékot körülbelül 90 percig kell kezelnie; minél hamarabb nyerjük vissza, annál kevésbé futsz. Kicsit olyan változás következik be, mint a nagy különbség. ”Facebook Twitter Pinterest Leah Williamson az Arsenal ellen, Reading ellen.Részese volt a védelemnek, amely nyolc sportfogadás online gólt szerzett 12 bajnoki játékban. Fotó: David Price / Arsenal FC a Getty Images-en keresztül

A csapat hátsó falának kontinentális kupa döntő győzelme a tulajdonosok ellen, Manchester City, márciusban, Vivianne Miedema 33. perces gólja nyerte A kapus lábain keresztül, Ellie Roebuck megmutatta, hogy szükség esetén mélyen áshatnak. – Sokat jelentett nekünk, ez a játék – mondja Williamson. „Egy játék és mindenki másképp néz. Ezt megelőzően le voltunk írva.

„Egy 1-0-as vezetéshez való tartozás volt valami, amit nem tudtunk korábban, bármilyen okból.Tehát jó, hogy ezt a bizalmat kapjuk, és azt is tudjuk, hogy ha ki kell ragadnunk, ami nem Arsenal stílusa, akkor nem az, amit szeretünk csinálni. ”

Montemurro leánykori A trófea nyolc tiszta lap lenyűgöző futása alatt jött létre, amely egy Fran Kirby góljával zárult. „Tényleg megcsonkítottuk, hogy a Chelsea elleni célt adtuk, mert igazán büszkék voltak a rekordra” – mondja Williamson. „Megmutatja, hogyan változik a prioritások. A tiszta lapok együtt járnak nyereményekkel és pontokkal – nincs titok. Tudjuk, hogy megvan a tehetségünk a cél eléréséhez. ”Chelsea elveszíti Wolfsburgot és kimarad a Női Bajnokok Ligája döntőjéből További információ

A szombati találkozó a Chelsea-val a 2016-os döntő ismétlése, amit az Arsenal nyert 1-0.Williamson, aki tavaly novemberben megkapta az első angol felkérését, tudja, hol fog a legnagyobb fenyegetés: „Fran Kirby hihetetlen formában van – egész évben. Láthatod, mikor nem játszik, mert úgy vélte, hogy pár játékot szerzett, hiányoznak. De ők is szilárdak voltak. Jó védekező rekordot kaptak, és még nem vesztették el a játékot a hazai versenyeken. ”

Mégis mindkét klub a hétvégi csalódásokat fogja keresni mögöttük.A Chelsea-t éppen Wolfsburg 5-1-es győzelme alábecsülte a Bajnokok Ligájában, és az Arsenal 3-0-os veszteségét Birminghamre, és véget vetett a címcéljainak.

Az Arsenal nem szerezte meg Chelsea-t ebben a szezonban. és miután Kirby megduplázta a Chelsea fesztiválját a Manchester City ellen, Williamson óvatos: „A tehetségünk tovább halad, és a célok az egészből jönnek. Csak bízzunk a folyamatban, ne keressünk egy célt, és hagyjuk magunkat kitéve. A Chelsea második városa elleni célja egy hosszú golyó volt, és Fran véget ért. Csak szigorítani és csökkenteni kell ezeket a tereket, és meg kell próbálnunk korlátozni ezt a fenyegetést. ”Beszélési pontok