Nehéz volt Sam Underhill ellen, de az angliai próbálkozást jogosan tiltották meg

Mikor van egy görbe a betáplálás? Ha a játékvezető úgy dönt, hogy ez nem gyakran történik. Mikor válik egy felszerelés rubévá? Amikor a játékvezető hívja a ruck-ot Jérôme Garcès úgy döntött, hogy a televíziós meccs hivatalos Marius Jonkerrel folytatott konzultációt sportfogadás követõen azért bünteti Lawes-eket azért, mert lesújtották meg, nem pedig odaítélték az Underhill-t, ami meccsen nyert próbálkozás lehet, megosztott véleménye, akárcsak Angus Gardner a múlt héten kijelentette, hogy Owen Farrell kihívása Andre Esterhuizenről az Anglia és Dél-Afrika közötti mérkőzés végén törvényes volt.

A törvényeket értelmezni kell.Ez csak marginális felhívás volt, de Garcès és Jonker helyesen adták meg őket: ha nem lennének, akkor a World Rugby hívta volna őket, mint Craig Joubert az elmúlt világkupán és a TMO Glenn Newman az év elején, amikor azt tanácsolta, hogy tagadja meg. Wales próbáljon Twickenhamben. A korábbi nemzetközi játékvezető, aki ezen a héten újságoszlopában írt, másképp gondolta. Az érvelésének egy része az volt, hogy Lawes képes volt a labda felé haladni, amint az új-zélandi félidő TJ Perenara, a játékos, akinek a sportfogadás rúgását le kellett vetni, a kezére tette. Ez figyelmen kívül hagyta a 2014. májusban elfogadott irányelvet, amely kimondta: „Amikor egy gömbölyű fél megpróbálja levenni a labdát egy rácsból, akkor a labda csak akkor szabadul ki, amíg a játékos fel nem emelte a labdát a földről.”

Tehát a Lawes csak akkor tudott mozogni, amikor Perenara megemelte a labdát.Befagyasztja a videót, és ezen a ponton a második sor, akit egy pillanattal korábban Garcès, valamint a körülötte lévő Anglia játékosok szóltak, maradjon a bontás vonalának Magyar sportfogadás mögött, amelyben George Ford, a földön volt az egyetlen angol játékos , oldalán volt: átfutott a pályán, éppen az les vonal mögött, ahogy a labdarúgó, Thierry Henry volt, mielőtt kiegyenesedt.Amint Underhill szerezte gólt, Garcès felkérte Jonkert, hogy vizsgálja meg, vajon az „England 20 megalapozatlan-e”. A bontás: iratkozzon fel és kapja meg a heti rögbi szakszervezeti e-mailt.

A vita része az volt, hogy vajon Ez volt a rack, mert csak az új-zélandi állampolgárok voltak a lábukon, és a 15. törvény kimondja: „Ruck alakul ki, amikor minden csapatból legalább egy játékos érintkezik, lábukkal és a földön lévő labdával.” És ha dollár volt, „minden csapatnak van egy olyan oldalvonala, amely párhuzamosan fut a célvonallal a résztvevők legtávolabbi lábán keresztül.”

A 15. törvényt ebben az évben kvalifikálták, válaszul az Olaszország taktikájára. A Twickenham 2017-ben, amikor biztosították, hogy egy ruha nem alakul ki egy tapintás után, és így nem volt hátrányos vonal.A világ rögbi képesítése, amely idén elején lépett hatályba és módosult, miután Ausztrália tisztázást keresett, a következőképpen szól: „Az Offline vonalak akkor jönnek létre, amikor legalább egy játékos a lábán van, és a labda fölött van, amely a földön van. Ha egy csapatnak legalább egy játékosja érintkezik, lábukkal és a földön lévő labda felett van, akkor egy ruck jön létre. ”Az a tény, hogy egy angliai játékos nem volt a lábán, nem azt jelentette, hogy nincs lesávvonal.

És akkor felmerült a leghátsó láb kérdése. A törvények egyértelműen jól látták a Ford lábát, amelynek csizma az Új-Zéland vonalával szemben volt, de ez nem tette rá. A törvénynek ezt a részét régen írták, amikor uralkodás létezett.Mind a 16 előrejelző hajlandó volt csatlakozni egy ruckhoz, az eseti hátral együtt, és mivel a törvény előírta nekik, hogy maradjanak lábukon, és előre haladjanak, nem pedig vallásosan betartva, a leghátsóbb játékos hátsó lába képezte az oldalsó vonalat. . Facebook Twitter Pinterest játékvezető Jerome Garces konzultál a TMO Marius Jonkerrel, és megakadályozza Sam Underhill próbálkozását. Fénykép: Andrew Fosker / Bal másodperc / REX / Shutterstock

A ruck manapság egy laza súrlódás, amelynek a leghátsó lába nem releváns, ahogy a 14.10. Törvény elismeri: „Külső vonalak jönnek létre egy ütközéskor, amikor legalább egy játékos van a lábukon és a labda felett, amely a földön van.Mindegyik csapat oldalvonala párhuzamosan fut a kapu vonalával a játékosok legtávolabbi pontján, vagy a lábuk alatt a labdán. ”Más szavakkal, a törvényeknek a bontás vége mögött kellett lenniük. Harry Williams alakította Anglia on-line vonalát, Lawes pedig előtte volt, Perenara-ra pillantva, várva a pillanatát. Túl rövid időre elment. Rögbi szakszervezet: beszélgetési pontok az őszi tesztek második fordulójáról. Tovább

Szörnyen kegyetlen volt az angliai Underhill és az otthoni támogatás iránt, de Garcès bízott ösztönén: Lawesnek, Williamsnek és Underhillnek, hogy maradjanak ott, ahol voltak, és folyamatosan ellenőrizték őket. A bírák és edzők előző szerdán, Teddingtonban tartott ülésén foglalkoztak az ellentmondásos törvény tisztázásával a foglalkozás után.A másnap eljuttatott sajtóközlemény szerint a fókuszterületek között a mérkőzésen részt vevő tisztviselők „olyan jogsértéseket keresnek, amelyek bezárják a helyet, többek között a rúgások és rúgások, valamint a felszerelés / ruck és maul esetében.” Megemlítették a görbe táplálkozásokat is, amelyek megkérdezik a arra a kérdésre, hogy lett volna-e felülvizsgálat, ha Underhill próbálkozása közvetlenül a járdáról jött volna. előző hét. A tavalyi évben egynél több volt Ausztrália ellen, de ő is tisztában volt azzal, amit Teddingtonban tárgyaltak. A törvények, amint az idő elhalványult, és Anglia egy pontot hagyott hátra, kockáztattak – és elvesztettek.