Sebastian Prödl: „Brazília purring, de Németországnak több puffra van szüksége”

Jól kezdtek, és egy védekező hiba után szereztek, de aztán felébredtünk, elkezdtük magasra emelni a pályát, és a játék teljesen megváltozott. Mi többször nyertünk birtoklást a felében, rengeteg csatát nyertünk, majd sikerült az ellentámadásban. Sok esélyt hoztunk létre, és több gólt kellett volna elérnünk, és elég voltunk ahhoz, hogy 90 percig tartsuk a nyomást. Németországnak véleményem szerint kellett volna szerelőnek lennie. Egy versenyre indultak, és egy ünnepre sportfogadás mentünk, így furcsa voltunk, hogy erősebb és erősebb voltunk. férfi csapat – de a pályán nem tartottak vissza. Mindenki meg akarta tenni, különben lehet, hogy elesett a csapatból. Nem kétséges, hogy Ausztria jobb volt.Később ugyanazon a héten a televízión nézett, amikor egy másik gyenge teljesítményt legyőztek 2-1-es szaúd-arábiával.

Az egyik dolog, amit az övék, az, hogy ők az uralkodó bajnokok, és mindig versenyzők, így azok menj be a versenybe, sok hitzel. Ezek képesek intelligens, magabiztos labdarúgást játszani, a Toni Kroos és a Sami Khedira közötti kapcsolat középső középpályán különösen fontos.

Azt hiszem, egy csomó kulcsfontosságú a néhány kulcsfontosságú szereplő, köztük a Jérôme Boateng alkalmasságától. Thomas Müller és Marco Reus. Velük képesek egy másik nagy versenyre.Ezeken túlmenően komolyan csökken a minőség, és sok csapatuk potenciálisan még nem áll készen arra, hogy a legmagasabb szinten versenyezzenek.

A nyitási időszakban jól védekeztünk, de tisztességesen a céljuk jött. Miután előreléptek, még biztonságosabbá és sportfogadás magabiztosabbá váltak. A középpályán Philippe Coutinhóval nagy mobilitással rendelkeztek, és úgy érezték, hogy mindig volt egy extra játékos a kulcsfontosságú területeken.

Neymar rendkívül motivált volt, és bizonyítani kívánja, hogy hatalmas hatással lehet a versenyre, és az egész csapat úgy döntött, mintha egy jelölőt szeretne volna lefektetni, hogy elég jó teljesítményt nyújtson, nem csak azért, hogy megnyerje a játékot, hanem megfélemlítse a világbajnokság ellenfeleit. Amikor a második felében változtattak, Fernandinho-t és Roberto Firminót, a Premier League-ben kiemelkedő játékosokat és csillagokat hozták.Ahogy elkezdtük a gumiabroncsot, a csapatok közötti különbség tágabbá vált. Az önelégülés elkerülése és Németország ismét a világ királya. Thomas Hitzlsperger Bővebben

Brazília támadó játékosai mindig odafigyelnek, de határozott védelemben részesülnek. Amint elveszítik a labdát, az egész csapat megvédi. Ez kisebb ellenállást hagy az ellenfeleiknek, kevesebb időt tölt a labda és csökkentette a siker esélyét. Nagyon erős csapata van, aki sportfogadás nagyon jó labdarúgást tud játszani, amikor birtokában van, és nagyon jól védi őket, ha elveszítik. meg kell állítaniuk őket. Nyomja meg őket magasra, zárja le őket könyörtelenül és nagyon fizikai legyen. Ha támadják a technikai játékosaikat, nem tetszik nekik.Használja a sötét művészeteket, hogy megbénítsák őket – a lábakon lévő gyalog vagy kisrúgás véletlen bélyegzője. Teljesen elkötelezett a küzdelemben. Brazília ellenfeleinek nagyon intenzív játékot, nagyon fizikai játékot kell készíteniük, és amikor megnyerik a labdát, meg kell tartaniuk, különben küzdenek.

Láttam őket tökéletes állapotban, és Éreztem, milyen nehéz játszani velük szemben. Brazília lesz az a csapat, aki nyáron megveri.