A Bethpage baying, a boorish galériáknak nem szabad elhelyezkedniük a golfban

Csak azért, mert Brooks Koepka Dustin Johnson támogatására énekelt rajongók inspirációját kapta, és ami még rosszabb, saját megtévesztett vasainak éljenzésére, a Bethpage forgatókönyvet nem szabad vállat vonták. Azok a nézők nem annyira Koepka-ellenes / Johnson-támogatóktól szerették volna, mint egy nagyszerű sportforgalmat – mint amilyen szinte átfutottak -, de a jelenet csúnya volt. Frissen a negyedik fordulójában levő katasztrofális 81-ből, amikor a Koepka társaságában játszott, a galéria viselkedése ellen szólt. “Azt gondoltam, hogy nagyon furcsa, hogy mondják Brooksnak, hogy fojtják el” – mondta Varner. – Ez nem az én csésze tea. Ezután vonztam őt. Van néhány választási szóm ehhez. ”

A földön ezt a helyszínt csökkenthetjük, amikor az USA már a 2024-es Ryder Cup-on Európába kerül.Hazeltine három évvel ezelőtt egy izgalmas Ryder Cup hátteret látott, mint bárki számára hasznos. Ha Bethpage lázas, törzsi medve gödörré válik egy-egy rendezvényre, akkor a menny tudja, mi fog történni, amikor az Egyesült Államok golfozó aranyfiújai összekapcsolódnak. Ami önmagában gazdag; a Ryder Kupa mindkét oldalán szereplő játékosok valójában soha nem voltak több közös, vagy nem voltak közelebb egymáshoz. “Valójában sokat beszéltünk erről a hét folyamán” – mondta Koepka. “Sok szerencsét Európának a rajongóknak.” Facebook Twitter Pinterest Brooks Koepka sok botot kapott az utolsó fordulóban, de sikerült megőriznie a címet. Fénykép: Jamie Squire / Getty Images

Ahol másutt is növekednek a félelmek. Phil Kenyon, aki edzőt ad számos európai golfozónak, azt mondta, hogy a Bethpage Ryder Cup „meglehetősen csúnya ügy”.Paul Casey úgy döntött, hogy „megfélemlíti”, amikor 2024-re gondol. „Azt hiszem, Európának szüksége lesz a 12 legvastagabb bőrű játékosra” – mondta Shane Lowry. – Brutális lesz. A feleségeket benne hagynám abban. Meg kell jegyezni, hogy Lowry nem zsugorodó ibolya. A Braep Koepka túléli a mini-összeomlást, hogy megtartsa az amerikai PGA bajnokságot. Bővebben

A Koepka amerikai PGA-ügye nem volt különálló. Jordan Spieth-t szombati fordulója során macskáztak. Még a gyakorlati napok során is a hangos, időnként kellemetlen, rutinszerűen furcsaság sikoltozik a kötelek mögül. A nyilvános versenytársak mosolyognak, magántulajdonban forgatják a szemét. “Úgy tűnik, hogy ki kell játszaniuk ezt a New York-i sportsztereotípiát” – mondta kedden a világ 10 legjobb tagja. A ütő sem kizárólag felnőttek területe.Az a gyerek, aki a golfosok autogramjait vagy emléktárgyait keresve kiabál és régóta inkább inkább megkönnyebbülévé vált, mint elbocsátó.

Ez nem a Bethpage sajátos problémája, még akkor is, ha a kellemetlenség szintje úgy érezte, mintha megemelkedne. több bevágás itt. Az amerikai golf résztvevői általános viselkedése – a zajszint növekedése minden egyes dobozos doboznál – nyilvánvaló, a közelmúltban csökkent. Érthető, hogy a játékosok általában megtartják tanácsát. miért rosszul a PGA Tour aranylúd, amely az élet szempontjából pénzügyileg állítja össze őket? . Ez nem azt jelenti, hogy minden golf-nézőnek döntenie kell a sapkájával, és csendben tapsolnia kell.Jelentős ugrás van azonban a nyugalom és a Bethpage-ben megvalósult dolgok között. Regisztráljon a The Recap-ra, a szerkesztõk által kiadott heti e-mailre.

Az egyén halálának ünneplése – nem utolsósorban, amikor az említett személy elérte sportjának csúcspontját, ellentétben az NFL pólóban történt ötvenméréssel – nem szabad tolerálni. A játék egyik legnagyobb pozitívuma a modor felkínálása azoknak, akik részt vesznek a játékban. Manapság, amikor az emberek zongorázni tudnak a billentyűzet mögül, a golfnak erőnek kell lennie. Ehelyett a játék csúcstalálkozóján a játékosoknak ki kell zárniuk a dühös zajt.Pete Willett átadta testvérét, Danny-t, bár nem egyedi az Egyesült Államokban – a nyitott bajnokságon a nyitott bajnokságon eltöltött napok nem különösebben vonzóak. , egy szörnyűen időzített gördülőlabda, amikor az amerikai golfrajongók Hazeltine előtt áttörték. De a reflexióval kapcsolatban Willett érzelmének – „az imbecilek mobjának csalogatása” és annak minden genezusa – valószínűleg nem volt olyan széles a jelnél. Óriási? Whaley-nek új beszédíróra van szüksége.