A főnökök és a kosok a Super Bowl szélére lépnek, ahol megosztott rájátszásban nyernek

Patrick Mahomes a szezon utáni debütálásán különválasztotta a Colts-ot, a Chiefs védekezője komoly előadással válaszolta a kritikusok kórusát, és Kansas City 31-13-as győzelmet aratott az Indianapolis elleni szétválási körben szombaton, hogy véget érjen a 25 éves rájátszásnak. frusztrálódás.

Mahomes 278 yardra dobott, miközben futást ért, és Damien Williams 129 méterre és egy másik pontra futott át a hóban és az iszapban, mivel a főnökök öt rájátszásban első alkalommal verték meg Indianapolist, hogy megszerezzék az első AFC bajnoki játékuk 1994 januárja óta jelenik meg. Indianapolis Colts kontra Kansas City Chiefs: AFC megosztott rájátszás – élőben!Bővebben

Nagyon izgatott volt itt, a rajongók félelmetes voltak, a védelem csodálatosan játszott és a támadás is elég volt ahhoz, hogy a végén megszerezzük a győzelmet ”- mondta Mahomes.

< p> Az AFC West bajnoka a jövő hétvégén a Los Angeles Chargers és a New England Patriots között megosztott rivális versenyt nyeri a vasárnapi játék győzteseként az atlanta Super Bowlba.

Andrew Luck 203 méter ment a Colts felé, míg Marlon Mack nem volt tényező a földön. 46 yarddal rohant, mielőtt a negyedik negyedév végén elment a csípő sérülése miatt. A tartós hóval az Arrowhead Stadion téli csodaországgá változtatva a parancsnokok egész Colts védekezését végigvonultak, amely majdnem elzárta a texasi hete.Mahomes és co megszerezte az első három birtokát, majd ismét közvetlenül a félidő előtt, hogy 24-7-es vezetést szerezzen a szünetben.

Ha kérdés merült fel, hogy ez Kansas City napja lesz, akkor a válasz amikor Colts kicker Adam Vinatieri elmulasztott egy 23 yardos terepi célt, próbáljon ki egyenesen közvetlenül a félidő előtt.Ez volt az első alkalom 22 utószezonbeli kísérlet során, amelyet elmulasztottak ebből a közelről.

Nem mintha a főnökök úgy gondolták volna, hogy becsomagolják.

10-7-es veszteség volt, amikor Lin Elliott elmulasztott három mezőgazdasági célt, amikor a főnökök az első számú vetőmag voltak, és a veszteség az Arrowhead Stadionban 2003-ban, amelyben senki sem büntetett.

Öt évvel ezelőtt 38–10 második felét vezettek a Luck és a Colts ellen, hogy elrontják Andy Reid első évadját.

Most nem.

Nem ezzel a Kansas City hátvéddel. Facebook Twitter Pinterest Kansas City szélessávú Tyreek Hill a szombati játék első negyedében érinti a futást.Fotó: Mark J Rebilas / USA Today Sports

Miután szinte minden franchise átadási rekordot összetört, Mahomes felvette azt a helyet, ahol abbahagyta az alapszakaszban.Vezette a 90 és 70 yardos érintkező meghajtók főnökeit, hogy nyissa ki a játékot, gyorsan azonosította a kedvenc célpontját Travis Kelce-ben, és egy bevágott térdét rázta le, hogy az első félév végén rájöjjön egy érintkezésre, hogy csapata nagyot kapjon.

A parancsnokoknak természetesen nem volt szükségük arra, ahogyan a védekezésük játszott.

A Colts háromszor ment az első négy vagyonához, 185-et elnyertek. Az első negyedévben -12 volt, és Luck addig nem teljesítette a passzot, amíg a második elején nem találta meg a TY Hilton-ot.

Magányos fényes pontjuk akkor jelentkezett, amikor Zach Paschal visszatartotta a lezáródást. p>

Még akkor is, amikor a Colts szünetet tartott, és Sammy Watkins a harmadik negyed végén eldobta a labdát nekik, gyorsan vissza is adták.Dee Ford megragadta a szerencsét, és Justin Houston társalgó, a labda elrontotta egy újabb vörös zóna lehetőséget.

A Colts végül támadó érintést szerzett, 5:31-re a játékban. De a tetves délután tökéletes összefoglalásakor az egykori csillagjelző elmulasztotta az extra pontot.

Addigra már a párt is megindult a standokon.

A parancsnokok elvesztették hat egyenes otthoni rájátszásban részt vevő játék, beleértve a Pittsburgh-be és a Tennessee-beli szívmegszakítókat az elmúlt két évben.De egy büszke franchise, amely 1970-ben Len Dawson-nal elnyerte az egyetlen Super Bowl-címet, és utoljára Joe Montana mögött játszott, még egyszer egy lépéssel elérhető. Rams 30, Cowboys 22

CJ Anderson sietett 123 yard és két leszállás, Todd Gurley pedig további 115 méterre és egy másik TD-re rohant a Los Angeles Rams 14 éven belüli első rájátszásban, 30-22-én a Dallas Cowboys felett a szombat esti megosztási körben.

< p> Gurley és Anderson megbüntették a Cowboys szokásos módon védekező védekezését, és 17 év alatt először küldték el a második vetésű Rams-t (14-3) az NFC bajnokság játékához.Los Angeles egy 273 méternyi franchise rájátszás-rekordot állított fel a földön – és ezt a legjobban megengedték az utószezonban a Cowboysok is, akik az NFL-rekord 63. utáni szezonjátékában játszottak.

A hosszú küzdelem A Rams csak egy utószezényes játékot nyert a 2002. februári Super Bowlba tett utóbbi utazása óta, ám Sean McVay 32 éves edzője az első rájátszásba hozott győzelmét látványos kétéves franchise-fordulójához adta.

Ezekiel Elliott a TD-hez rohant, és Amari Cooper korai TD passzolást kapott a Cowboys (11-7) számára, akik még mindig nem nyertek rájátszásba az utcán 26 év alatt.Miután megnyerte az NFC keleti részét és legyőzte a Seattle-t, a múlt héten Dallas elvesztette az osztott rájátszás fordulóját, és elmaradt az NFC bajnoki játékának 1993. januárja óta elért első útjától.

A jövő hétvégén a A Rams szembesül a New Orleans-i megosztott rájátszás játék nyerteseivel a legmagasabb szintű szentek és a védekező Super Bowl bajnok, Philadelphia Eagles között. Facebook Twitter Pinterest A Rams hátvédje Jared Goff, jobbra üdvözli a Dallas Cowboys hátvédjét, Dak Prescottot a szombati megosztott rájátszás után.Fénykép: Jae C Hong / AP

A Rams nyer egy másik Super Bowl utatól, miután McVay magas repülésű, találékony bűncselekményét nagyrészt a földön tartotta, módszeresen megbüntetve a Cowboys általában erős futásvédelmét: valószínűtlen visszamenőleges tandemjük.

„Ijesztő” – mondta Anderson. „Kétféle stílusunk van, és a csapatok egyensúlyát nem tudjuk tartani.”

A Cowboys, akik a múlt héten nagyjából leállították a seattle-i bajnoki legjobb rohanó támadást, nem engedtek meg két 100 yardos rohanót. Egy rájátszásban játszott játékban az NFL-AFL egyesülése óta.

Dak Prescott 266 méterre haladt át és 2:11-re a TD-re rohant, de a Cowboys nem tudott kijutni, miután egy 23- 7 lyuk a harmadik negyed közepén.Elliott mindössze 47 yarddal volt a 20 kocsi felett, mivel Dallas az elmúlt 10 játék során csak másodszor veszített el.

Jared Goff 186 yardot hajtott végre, és az éjszaka nagy részét átadta, de a ganglikus bajnok valószínűleg összecsapott. 11 méterre az első lejjebb 1:51-es játékkal, lényegében az első rájátszásban megnyerő győzelmét.

„Hihetetlen, amit ma csináltak” – mondta Goff támadó sorának. „Ismertük ezt a védekezést, és egész héten jól felkészültünk rá.”

Ez volt az első győzelem a szezon utáni horgonynak, a 37 éves bal oldali akció Andrew Whitworthnek és a veterán védekező vonalnak. Ndamukong Suh.

Gurley és Anderson lett az NFL történelemének negyedik csapattársa, akik 100 méterre rohantak egy szezon utáni játékban, ami néhány héttel ezelőtt valószínűtlen fejlődés.Gurley a Rams támadó középpontja és az NFL egyik elitjének hátulja, de Anderson veterán, csak a harmadik játékával játszik a Rams-szel, miután aláírták a múlt hónapban, amikor Gurley térd sérüléssel küzdött.

mindkettő egyenlő lelkesedéssel futott, míg Los Angeles több udvarra állt, mint amennyit a Cowboys egész évben engedtek a földön.Dallas nem adta fel a 200 yardot egy rájátszásban, mióta Eric Dickerson ezt a Ramsért végezte 1986-ban.

De mivel a Rams veteránai támadó vonalba vágtak a Cowboys védelmében, Anderson lett a harmadik A több mint 100 yardos és a két rohanó TD-vel rendelkező Rams játékos csatlakozik a Dickersonhoz és a Marshall Faulkhoz.

Három évvel azután, hogy az NFL jóváhagyta a Rams Los Angeles-i visszatérését, a franchise elsőként megszerezte a franchise-t. A rájátszásban megnyerő győzelem, mióta hazaérkezett a St Louisban töltött 21 évtől.

A Rams az első félidőben négy hosszú pontozási ponttal megrágta a talajt és az órát.Félidő után tartották fenn, különösen egy döntő 12 játékos, 65 yardos meghajtón a negyedik negyedévben, amelyet Anderson merész, 1 yardos TD-je zárt le a negyedik irányban, 7:16-ra.

Los Angeles első két meghajtója Greg Zuerlein akadályba ütközött a mezőnyben, és a Cowboys az első negyedévben röviden vezette a Cooper 29 yardos TD fogását. A Rams védelme azonban az Elliottot megkoronázta, miközben az LA futó játék folyamatosan előrehaladt.

Anderson a félidő előtt hét perccel az első udvari zuhanással elérte a végzónát. Alig 3, 1/2 perccel később, Gurley áttört a középső pályán, és 35 mérföldre ment az első karrierjének rájátszásáért, így a Rams félidőben 20-7-re emelkedett.

Elliott egy 1-udvarra dobott egyet, a Cowboys kétpontos átalakítást kapott, hogy a Rams vezetését 23-15-re csökkentse a harmadik negyedévben.