A kiszámíthatatlan Glenn Maxwell extra turbófeltöltést nyújt Ausztrália számára

Az ausztrál krikettben az egyik legérdekesebb játék a Maxwellball. Néhány nézőt izgatottan, mások frusztráltan, sokan különféle intézkedésekkel járnak.

Glenn Maxwell maga is bebizonyította, hogy rendelkezik technikájával és temperamentumával, hogy ortodox játék közben játsszon tesztben és egynapos krikettben, ha szükséges, de ebben a világban. Kupára felszabadult, hogy a játék egyedi változatát játssza. Az egyetlen szabály: amikor Maxwell megérkezik a szemrebbenés ráncába, fogalma sincs, mi fog történni ezután. Ez Maxwellball.Aaron Finch és Mitchell Starc Ausztráliába vezet a Srí Lanka feletti győzelemhez. Olvassa tovább

Srí Lanka megbirkózásáig Maxwellnek el kellett állnia egy folyamatosan épülő matrica sorozatról. Afganisztán ellen két járattal érkezett, amelyekre a győzelemhez szükség volt, és négy forrásig füstölte a forgó próba Mujeeb Ur Rahman fedelét. 400 sztrájk arány.Ezután belépett egy nyugat-indiai vízlépcsőbe, és azonnal ellentámadott egy ütközővel. Második kacsa labdát szereztek.

Indiában üldözőben, amelynek csapata 12-nél többre szorult, 14 golyóból 28-at ütött, mielőtt Ravindra Jadeja helyettes csapdájának hengerére esett. Aztán Pakisztán ellen egy hatalmas nyitóállvány után jött be nitro-boost, így 10-ből 20-at tett, mielőtt elvesztette volna a tuskóikat.

Srí Lanka ellen ötéves volt, amikor a Maxwellball új játékának megkezdődött. Dimuth Karunaratne nagyon sok munkát végzett. A Srí Lanka-i krikett hatalmas és zavaros világában márciusban váratlanul tesztkapitányá tették, mielőtt a csapat legnagyobb távoli sorozatában megnyerné Dél-Afrikát, majd egynapos kapitány lett a Világkupán előtt olyan formátumban, amelyet négy évig nem játszott. .A gondos tesztnyitó megragadta ezt a lépést, és a nyitójátékban verhetetlen ötven főre vitte a denevérét, míg csapattársait Új-Zéland csúsztatta. Nézte, hogy Ausztrália nyitóinak nagyszerű indulása van, és a hüvelyek riasztóan nagyok. Kicserélt kagylókat, irányított mezőket, megpróbálta megérteni az irányítást.

Maxwellnek a 45. életévében ő dobta fel, hogy hol helyezze el a határú lovasokat. Középpontban folytatta, mély bölcsőt és mély négyszöglet hagyva. Nuwan Pradeep megtámadta a lábát, és Maxwell elég messzire eljuttatta az első lábát az útból, hogy középen felugrjon. Aztán szélesebb körben nyitotta meg az azonos irányba hat lapos denevérrel, majd becsapta a labdát a nem-csatár csapdájába.

Karunaratne hosszú hátraküldést küldött, és közben szülõkapocsot hozott be. Így Maxwell légi úton vert a boltba, és ehelyett megütni ezt a rést.Kihúzódott a sztrájkba, és mély négyzet alakú láb jött be. Maxwell még négy főnek megfelelően átcsapta a következő labdát.India v Pakisztán: Mickey Arthur azt mondja a játékosoknak, hogy hősök lehetnek. Bővebben

Karunaratne úgy nézett ki, mint aki három kártyás csaló megcsalta. Pradeep a fejét is rázta. A kilenc túllépésből származó 62 ésszerű nap rendkívül ésszerűtlenné vált. A Pradeep a gyorsgyújtó módszerét alkalmazta és kipróbálta a pattogót. Maxwell a kapus fölé lőtt. A túlköltség 22. Maxwellball.Ahogy Srí Lanka halálos kagylói meghúzódtak, és a gömbök a másik végén estek, Maxwell továbbra is az egyes yorkereket szorongatta, és végigcsúsztatta az ajtót, sőt három is talált egy külső széltől senki földjére.

Srí Lanka ellen az előző világkupán rázta meg azt a terhet, hogy soha nem szerzett századot országa számára, Ausztrália leggyorsabb száznapos robbantotta fel a 51 golyót a Sydney-i krikettpályán. Négy évvel később ellene állt, és 25 éves korig 46-ra kellett fizetnie.

A szórakozás és az a tény, hogy nem mindig működik, néhány embert megkímél. De Maxwell lényege az, hogy nem tudja megcsinálni minden játékot. Senki sem tudja. Ő nem könnyű megismételhető megközelítés.El kell ismernie, hogy ha meg akarja értékelni a legjobbait.

A fogadás utolsó labdájától kezdve a földön lévők mindenki azt várta, hogy megpróbál egy hatot. Utolsó gyötrelmesen heves. Ehelyett átlépett a Thisara Perera felé, leereszkedett, és elegánsan megpördítette a gyors tekercset a négyzet mögött, pontosan ott, ahol volt a rés, a határoló lovasok között. Senki sem maradt kétséges abban, kinek a játékát éppen figyelték. A nevében van a címben.