A meccsnapi program lerombolása veszélyes emlékeket fenyeget

Az ügyet a következő hónapban megvitatják a bajnokság éves közgyűlésén, amikor a szavazás egy modernebb megközelítés felé halad, és a „digitális és társadalmi média elterjedése” az egyik fő tényező, amelyet az EFL felvázolt. hogy miért érte el ezt a pontot.

Egész életen át tartó Swindon város támogatójaként őszintén remélem, hogy a programok túlélik a szavazást. Számomra ugyanolyan része a mérkőzésnapi rutinnak, mint egy túlértékelt pite megvásárlása a kiindulás előtt. A rajongók számára a klubtörténetek gyűjthető forrása is, amely különösen fontos azoknak a csapatoknak, akik kereskedelmüket a Premier Liga alá helyezik, mivel összességében a kollektív történetük sokkal többet ás be, mint egy gyors Google keresés A Manchester City, a Manchester United és a Chelsea.Football programok többé nem?Mutassa meg nekünk a legjobb gyűjteményünket Tovább rendszeres résztvevőnek.Ma már egy rituálé volt, és ez azt jelentette, hogy részt vesz a rituálékban, mint például egy program megvásárlása a program eladójától, aki mindig állt – és még mindig – a Magic Roundabout-nál.

félidőben kellett tartani a kedd éjszaka játékainak befagyasztása ellen Gillingham, Burton Albion, és onnan a lenyűgöző források miatt, különösen azok számára, akik a sport újságíróvá váltak.

A „Face 2 Face” funkció lehetővé tette a támogatók, akik komolyan vagy másképp kérdeznek fel kérdéseket, az iparágba kerültek, és visszanézem a Namíbiai középpályás Oliver Risser felkérésére, hogy a nemzet esélye legyen a 2014-es világbajnokságra, jelentősebb első lépésként jelentéstételi karrieremben. p>

A hétfői hírek után úgy döntöttem, hogy a 2011-12.Ez úgy tűnt, hogy szívveréses út volt a memóriában. Emlékeztem a Swindon legendák ingyenes kereskedési kártyáira, valamint azoknak, akik az akkori pillanatnyi termésnek szentelték, ami némileg zavarba ejtettem, a hálószobám falára ragadtam. kapacitás, ami azt jelenti, hogy ingyenesen kapok egy programot a talajba való belépéskor. Ez megváltoztatta kapcsolataimat velük, de soha nem felejtettem el, hogy milyen kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a rajongók hogyan vesznek részt, és fogyasztanak a támogatott klubban.Akármilyen emlékhelynek számít az első játékukból, egy olyan üzlet, ahol többet megtudhat a játékosokról és a személyzetről, vagy egyszerűen csak valamit, ami átadja az időt, az indulás előtt és a félidőben.

Akár nem a 72 labdarúgó-bajnokság klubja a következő hónapban szavaz a programok leselejtezéséért, nem kétséges, hogy a jövőjüket a szabad online tartalom ebben a korában fenyegeti, és a későbbi, lassú halál miatt. Az egyik megoldás lehet egy digitális, letölthető program – valami szabadon beszerezhető és könnyen hozzáférhető laptopon, tableten vagy okostelefonon keresztül.

Sok rajongónak azonban van és soha nem lesz semmi semmi. mint a leggyakoribb formájú program – papíron és a földön kívül. Az egész életen át tartó rituális rész.