Ash Barty nagy rémületet ad az 1. világnak a Brisbane International visszatérése során

A visszatérő gyerek, Ash Barty megmutatta, hogy rengeteg élet van a második teniszében, amikor komolyan megijesztette Angelique Kerber-t az Australian Open bajnokról a Brisbane International-n.

A No1 német világ kénytelen volt ásni. mélyen ahhoz, hogy túlélje a második körös rémületet a Pat Rafter Arénában, végül 6-3, 2-6, 6-3 nyer egy órán belül 44 perc alatt, miután a kötelekön volt .Serena Williams sokkveszteséggel: ‘ gondoljon egy olyan szóra, amely nem obszcán ‘Bővebben

Barty meghiúsította 271-es világranglistáját, hogy 33 perc alatt áttörje a második szettet, és teljes lendülettel rendelkezzen egy durva tömeg előtt.

< p> Egy állami Twenty20 krikett, csak 12 hónappal ezelőtt a Brisbane Heat-szel, kicsúsztatta a kettős grand slam bajnokgal, és az egyoldalas második sorozatban másodlagos lett..

De Kerber felemelkedett a döntőben, és azonnal megtörte a helyi kedvencét, majd a torkán tartotta a lábát, hogy negyeddöntőben találkozzon a hatodik magot ukrán Elina Svitolinnal.

Bár csalódott az eredmény, de elégedett a megjelenésével, Barty megígéri, hogy gyors szabadidejű játékmódjával gyors időben visszateker a 100 legjobb és alatti közé.

A győzteseket a A bíróság és csak az állandósága engedte magát időnként az első és a harmadik sorozat során, valamint Kerber jobb mozdulatát is.

A 2011-es Wimbledoni junior bajnok csak tavaly ősszel tért vissza a sportba egy két éves szünet, amikor tinédzserként küzdött a magány és a depresszió ellen a túrán.

A játék szerelmének újbóli felfedezése az új edző alatt. Craig Tyzzer visszatette a 20 éves személyt arra, hogy az ország egyik legjobb játékosa legyen a WTA-n.

A párosbajnok, Casey Dellacqua Bartyt értékelte az elmúlt évtized legtehetségesebb ausztrál asszonyává, és Brisbane-formájában megmutatta, hogy kevesebb mint két hét alatt az Australian Open helyettesítőjeként kárt is okozhat.

Barty a találkozást az év ideális kezdeteként értékelte, különös tekintettel arra, hogy agresszív módon kell játszani, hogy kihívást jelentsen Kerberre.

„Nagyon elégedett vagyok a formával, kissé csalódott, hogy nem nyertünk, de nagyon jó dolgok jöttek ki belőle “- mondta.

” A jó dolgok kezdete remélhetőleg jön.

“Ezúttal fejlettebb játékos vagyok..

Kerber dicsérettel teli a 20 éves korosztálytól, és arra számított, hogy ha gyorsan megsérül, akkor gyorsan emelkedik a rangsorban.

„Keményen dolgozik és játszik, mint ő Ma este biztos vagyok benne, hogy nagyszerű eredményei lesznek. “- mondta.

” Olyan jól játszott egyenesen ma este az első ponttól. “