Az Eden Hazard a szerződés meghozatala előtt várja a Chelsea-aláírást

A 2020-ig terjedő ügylet a Surrey-ben telepedett le családjával, és azt várja, hogy a következő szezonban lesz a klubban, amikor versenyezni fognak az Európa Ligában, de csak akkor kötelezi el magát, ha elégedett a Chelsea elégséges megerősítése érdekében Conte azt mondja, Chelsea nem rendelkezik eséllyel az FA-kupa döntőjében, ha a Newcastle-kijelző ismétlődik. Tovább

A Real Madrid már régóta kapcsolódik Hazardhoz, aki nem titkolta a Zinedine csodálatát A Zidane és a Chelsea, akik várhatóan részt vesznek az Antonio Conte-nal, szembesülnek a spanyol klub kényelmetlen kilátásaival, amely az angol átutalási ablak vége és Spanyolország között augusztus 31-én három hónapos időszakban formalizálja ezt a törekvést.Chelsea ellenállna az eladásnak, tudatában lennének, hogy nem tudnak aláírni egy cserét, de a veszélyüket veszélyeztetné, ha a Hazard fejét megfordítanák.

A 27 éves lány tudja, hogy a következő szerződése lehet az utolsó az ő elsődleges. – Ezért veszem az időt – mondta. – Ez valami nagy, ezért sok dolgot kell gondolkodnom. De egy dolog biztos: itt vagyok boldog. ”

Felkérte, hogy dolgozzon ki a döntését befolyásoló tényezőkre:„ Új játékosokat várok a következő szezonban. Jó játékosokat akarok, mert a következő szezonban szeretném megnyerni a Premier League-et.

„Mint korábban mondtam, úgy gondolom, hogy az FA-kupa döntője nem az utolsó játékom a Chelsea-nak. Ez a szezon utolsó játék, ez az. A világbajnokság után akkor készen állunk a következő szezonra.De számomra a fejemben vagyok. Egy hétem van, hogy játsszam most. A szombat hatalmas játék, csak nyertem, nekem és nekem is. ”

A veszély, akinek nincs ügynöke, visszautasította, hogy jelezze, mikor születik döntés a jövőjéről. p>

A Conte oldala egy csalódást okozó Premier League-szezon megmentésére törekszik, amely egy 3-0-as vereséget ért el a Newcastle-ben vasárnap és az ötödik helyen végzett győzelem a Manchester United ellen a Wembley-nél.

„Chelsea vagyunk, és a szezon végén trófeara van szükségünk, és jelenleg nincs semmi” – mondta Hazard. „Nem jártunk a Bajnokok Ligája számára, így ez a szezon rossz volt. Ezzel a trófeával most egy kicsit meg tudunk menteni. Tehát mindent megadunk.

„Nem tudom [miért olyan rossz volt ebben a szezonban].Mindig nehéz után nyerni a bajnokságot. Láttuk, hogy két évvel ezelőtt. Ez a szezon nem volt jó, de tudod – ez a Chelsea. Soha nem tudod, mi történik. De nem, azt hiszem, ebben az évben túl sok pontot hagytunk a Stamford-hídon. Ebben az állapotban nem lehet az első négyben, így most számunkra van, hogy mentse a szezont az FA-kupa segítségével.

„Rossz játékunk volt, de fantasztikus játékot is játszottunk Liverpool nemrégiben, így remélem, hogy szombaton a fiúk készek lesznek, mint a múlt héten Liverpool ellen. Ha együtt játszunk, akkor valamit tehetünk, különösen a Manchester United ellen.