Bernard Tomic kitör a Brisbane Internationalből a nyitó fordulóban

Az Aranyvasaló hagyományosan jól teljesít otthoni bajnokságán, de rosszul küzdött a kiszolgálás miatt, és nem tudta megszerezni a kezét a sokkal következetesebb Ferrer ellen. tavaly elérte az elődöntőt Brisbane-ben, mielőtt elvesztette volna a végső bajnokot, Milos Raonicot. Tomic elvesztette a két szerverjáték megnyitását a Ferrer ellen, a korábbi No3-as világ ellen, és csak egy hatodik kettős hibát hibáztathatott, hogy elvesztette az első szettet 36 perc alatt.

Úgy tűnt, hogy már egy aggodalom is aggódik, amikor túlhosszabbította egy nyerő szeletelt backhandot, de a második sorozatban Ferrerrel sikerült lövöldöznie.A játékok folytatódtak, de Tomic mindegyikének keményebben dolgozott, mielőtt elvesztette volna a szett egy sorozatfelvételét.

Tomic két mérkőzési pontot ment, de a nyolcadik kettős hibájával ismét kiszolgáltatta. lehetővé téve a No21 Ferrer szabadonjutását a második fordulóba, ahol találkozik ausztráliai helyettes Jordan Jordan Thompsonnal. bánatos. szörnyű – mondta. – Valahogy számítottam rá.Ő egy srác, aki karrierjét azért alapította, hogy gép volt, és minden labdát visszaszerez, és az elmúlt hat vagy hét évben a világ egyik legjobb játékosa. A meccs mindig nehéznek bizonyult, és éppen olyan szilárd játékot játszott, mint én. ”

Tomic, aki Sydney-ben és Melbourne-ben fogja kiállítási mérkőzéseket játszani, tagadta, hogy ez a bizalmának torzulása. az Australian Open felé haladunk. Nicolas Mahut francia világbajnok szintén nyert a második fordulóba, miután Stephane Robert honfitársa 4-6, 6-3, 6-4 legyőzte.