Brooks Koepka túléli a mini-összeomlást, hogy megtartsa az amerikai PGA bajnokságot

Hét lövés előre a játék elején, hat lövés 10 lyuk után, egy lövés a 15. pólóra. Brooks Koepka megnyitotta az USA PGA-bajnokság hétét, hangsúlyozva, hogy a nagyvállalkozások a legegyszerűbb versenyek. – Gondolod, ugye? a golf istenek kései válaszára jött.

Megdöbbentőnek tűnik, hogy Koepka a Wanamaker Trophy sikeres védelme mindig is kétséges volt. Kétségtelen, hogy ez egy állítólagos formalitás a katasztrófa felé haladt.

A 29 éves férfit súlyos veszély fenyegeti a történelem egyik legrosszabb kapitulációjának átadása egy vasárnapi délutáni futás során, amelyben négy évesen született. lyukak egy sorban a 11.-től. A „DJ, DJ” a nagy tömeget kántálta, amikor kegyetlenséget alkalmazott egy már rengeteg jelenetre Koepka számára. Ahogy integetett, előtte játszó Dustin Johnson megjelent a visszapillantó tükörben.Az egyetlen dolog, ami a Koepka pulzusszámának tipikusan ingatagolható volt, olvasása.Brooks Koepka szerint a rajongók „DJ” -es énekei segítették az USA PGA-bajnokságának visszaszerzését. nyolc alatt a par, ami egyet hagyott azon gondolkodni, hogy mi volt az összes korábbi zavar. Johnson, miután ezt a forduló előtti hatot csökkentette, a 16. és a 17. pillanatra esett. Koepka par. 15. napján megállította a vérzést. Az elmúlt 4-es lábtól elmaradt par putt az előző lyuknál nem számított. Koepka kétszerű vezetéssel a 18. helyre került, és onnan sikerült egy törött maratoni futó módon esni a vonalon.

A Koepka nyolc rajtnál négy főt nyert és 23 hónapok. Ő ismét a világ legmagasabb rangú játékosa.Bizonyára fõbb összetevője kétszerese a szokásos PGA Tour eseményeknek, kihozva korábbi megjegyzését. Facebook Twitter Pinterest Brooks Koepka a Wanamaker Trophy-vel második egymást követő évben. Fénykép: Tannen Maury / EPA

Egy megkönnyebbült Koepka azt mondta: „Csak örülök, hogy nem kellett többet játszanunk. Ez egy stresszes golfjáték volt. Felállt a szél, a DJ fantasztikus volt, de örülök, hogy visszatértem a kezembe ezt a trófeát. Azt sem tudom, hogy álmodtam-e erről. Még mindig sokkban vagyok. ”

Néhányan kritikát fognak vetni Johnsonnak, hogy csak pislogni kezd, amikor Koepka megfogta a trófeát. Legalább Johnson tette érdekessé. Ő volt az egyetlen a végső 24 játékos közül, akik a pályán egyenértékűek voltak a fordulójához.Johnson 69 éves korában négyszögű párnát adott neki.

Nem volt utalás az epikus színház lehetőségeire. Koepka szállította a verseny egyik lövését, amikor 157 méterre volt a 10. lyukról. A becsapható madárcsicsergés, amikor Johnson a 11. játékban felbukkant, azt jelentette, hogy Koepka fél tucat ütéssel játszhatott. A bajnok héjjal megdöbbent arca, amikor a 14. zöldből sétált, nem azt sugallta, hogy mindenki számára gondot fordított volna rá. Soha nem fogjuk tudni, hogy Koepka hogyan reagált volna, ha Johnson az utolsó három szintjét a kettő felett játszotta. Facebook Twitter Pinterest Dustin Johnson volt az egyetlen játékos, aki komolyan kihívta Koepkát, de az utolsó három lyuk két fiúja megrontotta esélyeit.Fénykép: Justin Lane / EPA

Jordan Spieth 71 éves korában a harmadik lett Patrick Cantlay és Matt Wallace részvételével. – Nagyon boldog vagyok – mondta Spieth. “Ez a legjobb, amit egy idő alatt éreztem.” A Luke List 74 éves biztosította a hatodikat, egyet megelőzve Sung Kang-t.

III. Harold Varner, aki a Koepka társa volt, jelezte, hogy gondolkodni fog a történelem megváltoztatásáról, mivel az 1. madárost megcélozta. Ez olyan jónak bizonyult, mint Varner számára; a vastag durva vaslövést vasútt lökte a negyedik napon, olyan súlyosan, hogy elvesztette a labdáját. Varner egy 81-re írt alá, ami a 36. eredményt érte.

Van egy ésszerű elmélet, miszerint a golfozó jó képességét a legjobban lehet az eredményekkel értékelni, ha a legjobbak nem. Rory McIlroy a bajnokság nagy részében B vagy C meccse volt, ám még mindig nyolcadik lett.McIlroy 69 éves korig jelentkezett, mielőtt megvizsgálta, hogyan tudja Koepka meghosszabbítani lenyűgöző sikerét. „Nem igazán ismerem Brooks-ot. Nem ismerem a rutinját – mondta McIlroy.

„Amikor elkezdi nyerni a nagyszerepet, és elkezdi élvezni ezeket a lehetőségeket…Önnek is ki kell használnia ezeket a lehetőségeket, mert a nap végén azért vagyunk itt, hogy megélhetni, megélhetni és élvezni magunkat, ugyanakkor gondoskodnia kell arról is, hogy előadása ott maradjon, ahol meg kell maradnia. ” üres fejek, mind túlságosan gyakoriak voltak itt.McIlroy visszavitt egy diplomáciai „megjegyzés nélküli” kérdést, amikor megkérdezték, milyen lehet a Bethpage légköre a 2024-es Ryder Cup-ra.

Ha, amint várható, az esemény rendezhetőségi szintje még ennél is magasabb. az Egyesült Államok és Európa találkozója problémát jelenthet. Felmerül a kérdés, hány fő diadal lesz Koepka addig az önéletrajzában, sőt, hányszor találkozik ilyen drámai lefutással.