Maria Sharapova exkluzív veresége keserű ízét hagyja az LTA-nak és a rajongóknak

Tizenkét hónappal később úgy döntött, hogy megbirkózhat vele. Ehelyett úgy döntött, hogy néhány kiállítási játékot játszik az Aspall Tennis Classic-ban a Hurlingham Clubban, amely az IMG menedzsment csoportja vezette társasági vidámságot. Kedden, elvesztette közülük az elsőt, Sakkari, Maria, 7-5, 6-4 ellen.

„Ez nagyjából az egyetlen előkészület, melyet fogok tenni” – mondta Sharapova a bíróság előtt. „Úgy döntöttem, hogy nem játszok rendezvényt Wimbledon előtt ebben az évben, mivel egy nagyon hosszú agyagpálya-szezonom volt négy versenyen. Tehát csak a hosszú élettartam érdekében és a hosszú karriert szem előtt tartva hozza meg ezeket a döntéseket. ”Johanna Konta emlékeztet az osztályra, mivel Petra Kvitova fenntartja a finom formáját. 2017-ben megadta neki a helyettesítő karaktert, miután megtagadták a francia nyílt versenyen.A játék sorrendjének átsiklásával úgy tűnik, hogy a csillagok inkább Mansour Bahrami sorsolásának végéből származnak, mint Sharapovaé.

A sajtó figyelmeztette, hogy Sharapova nem marad el. “Rendkívül valószínűtlen, hogy Maria beszélni fog” – mondták nekünk -, hacsak nincs jelentős hangulatváltozás. Nem volt.

Ez volt Sharapova első mérkőzése, mióta Garbiñe Muguruza a negyeddöntőben 6-2, 6-1-le legyőzte Roland Garrosot, és rozsdásnak tűnt. Állítólag a 21 éves orosz Natalia Vikhlyantseva-t játssza, aki azt mondta, hogy gyermekeként bálványozta Sharapovat.Ehelyett a Sharapova csapata rövid időn belül felhívta a görög Sakkarit, miután elvesztette Svetlana Kuznetsovát az első fordulóban Eastbourne-ben.

Amint Sakkari befejeződött a meccsbe, nagyon rövid munkát végzett. Egyik Šarapova első két szolgálatában sem nyert pontot, de a harmadikban két töréspontot kapott, és a második közül finom forehand nyertes lett.

Sharapova visszapattant, de elvesztette a először akkor állították be, amikor újra megtört. A második szett még egyértelműbb volt Sakkari számára, aki kétszer tört el.Sharapova sok jellegzetes hibát, hátrányos kettős hibát, a netot találó összetöréseket és elszalasztott lövéseket tett. Andy Murray Kyle Edmund vizsgával teszteli Wimbledon-készségét. Bővebben

A jövő héten Sharapova 2015 óta először tér vissza Wimbledonba, mielőtt felfüggeszti. “Egyetlen szó sem magyarázza meg, mit jelent sportolóként a Wimbledoni bíróságok egyikére járás” – mondta utána. „Mindig hihetetlenül különleges visszatérni egy olyan helyre, ahol úgy érzi, mintha története nagyon kis része lenne.