Stadio Olimpico lesz inferno: mindenki úgy véli, hogy a romák meg tudják csinálni

A romák számára ez csak a második alkalom az európai kupa elődöntőben, és ezért valami történelmi: a stadionban lévő éghajlat még melegebb lesz, és még tüzesebb lesz, mint amit Barcelona ellen láttunk. Roma Mohamed Salah szinte elhagyja Kloppot Liverpool kis félelemmel Paul Wilson Tudjon meg többet

A romák a világ minden tájáról híresek rajongóknak: szenvedélyük, szeretetük és szívük van. Tanúja voltam, és valami csodálatos volt. A Liverpool ellen ugyanaz a teljes támogatás lesz a csapat számára: a stadion teljesen piros és sárga színű lesz, a rajongók 90 percig fognak énekelni, majd a csapat feladata, hogy az üzletet végezze.

A roma rajongók csodálatosak. Még ma is, 15 év múlva megállnak, amikor meglátnak, és elkezdenek énekelni az énekelt dalokat, amikor én játszottam: hihetetlen.Mindenhol megállítanak, még az éttermekben is, amikor eszem.

Minden nap tisztelegnek. Ők voltak az első rajongók, akik a 80-as évek egyik csapatára bannertek: „Szeretlek”, és hihetetlen szenvedély a játékosok számára, akik játszanak a csapatban.

A játékosok is a rajongók. A csapat így szerelmes a szurkolók és a játékosok között, és azt fogja látni, hogy a szerdai este a Liverpool ellen lesz eredmény.

Mindenki úgy véli, hogy a romák át tudnak menni, ahogy kellene. Az Anfield két késői célja mindenkinek reményt adott, és én is hiszem. Tökéletes játékot kell játszaniuk, éppúgy, mint Barcelona ellen, mert Liverpool a véleményem szerint jobb, mint Barça. Ha mindent megteszünk, akkor romák meg tudják csinálni.A fővárosban mindenki reméli és hihető. Jelentkezzen be a The Fiver-re, és kapja meg a napi futball-e-mail címünket. nagyszerű fogadás. Annyira jól volt a roma ingben, és közel került a rajongókhoz. A pénzügyek miatt el kellett hagynia, és a klubba való visszatéréskor olyan bajnok lesz, mint egy bajnok. A Premier League-ben, Liverpoolnal egy újabb lépést tett előre: itt Olaszországban egy kicsit mélyebben játszott, és nem szerzett annyi gólt. – Vagy: fantasztikus játékos, és mindenki leesik, aki megnyeri a Bajnokok Ligáját. Ha így tesz, akkor a Ballon d’Or jól megy Momo-ba. Facebook Twitter Pinterest Vincent Candela visszatért a Stadio Olimpico-ba egy jótékonysági mérkőzésre 2015-ben.A francia több mint 200 játékot játszott a romák számára. Fénykép: Silvia Lore / NurPhoto / Rex / Shutterstock

Ami a hazai csapatot illeti, úgy gondolom, hogy Daniele De Rossi döntő lehet. Ez a roma oldal és a romanista, a rajongók hőse. Barcelona ellen egy csodálatos segítséget kapott, és a büntetőpontból is szerezte, hogy az emberek úgy vélik, hogy a csodálatos visszatérés volt. Egy további dolog vele, hogy az Olimpico rajongóit animálhatja. Aztán természetesen nem szabad elfelejtenünk Edin Dzeko-t.

Az Anfield-ben játszottam Liverpool ellen, és ez egy olyan tapasztalat, amit nem lehet elfelejteni. A rajongók 90 percig énekelnek, és rendkívüliek.Hoztam a gyerekeimet, mert élned kell ezt az élményt.

Az Olimpico-nál a rajongók távolabb vannak, de a roma támogatók ugyanolyan jóak, mint a Liverpool. Látni fogja a színeket, mennyi szívüket és a tifo koreográfiáját, hogy segítsen a csapatnak. Az Olimpico rendkívüli látványa lesz ennek a hihetetlen éjszakának a Bajnokok Ligája labdarúgásában.