Mi a legtöbb alkalommal, amikor egy csapat eltalálta az egyik játékot?

Kezdjük úgy, hogy megnézzük néhány példáját azoknak a csapatoknak, akik ugyanazt a támadást többször is eltalálták. A szezon elején Duisburg néhány másodperc alatt négyszer fújt fát a Fortuna Düsseldorf ellen, Brazília pedig háromszor tette meg a Roberto Dinamite lengyelországi ellenében az 1978-as világbajnokságban játszott előjátékban. | A tudás bővebben

Ami a többszörös fafaragásokat illeti az egész mérkőzésen, az első játék, ami eszébe jut, az Euro 96.A Cseh Köztársaság 3-3-at hozott Oroszországgal, ami az olaszországi előtti negyeddöntőig vezetett, és négyszögből a szögekből és távolságokból négyszer lépett be.

Legalábbis megkapta az eredményt, amire szükségük volt – ahogyan a Chelsea a 2010-es FA-kupa döntőjében is, amikor ötször megütötte a faipari munkát a Portsmouth ellen. Végül megnyerték a mérkőzést 1-0, és megduplázották.

Visszatérve, amikor még mindig komikus klub volt, a Manchester City a 2005-2006-os szezon elején az Etihad-stadionban összezúzta Boltonot. Öt alkalommal Unibet mobil fogadás eltalálták a faipari munkát, majd 1-0-at elveszítettek a Gary Speed ​​sérülési idejére.

Ez a mese története 2012-ben Nürnbergben volt, amikor Németország 4-1-et verte Kazahsztánban A világbajnokság selejtezője – és hatszor megüt a faszerkezet.Ugyanez történt januárban a Dél-Liga Nyugaton, amikor Evesham Unitedet többször megtagadták a Yate Town 2-1-es veresége alatt.

Hatszor! Fel tudod-e emelni? Ha igen, tudod, mit kell tennie. Regisztrálj a The Fiver-re és kapd meg a napi futball email-jünket. extra idő után egy olyan játékban, amelyet Mark Lawrenson, a BBC társ-kommentátor „nagyszerű hirdetés krikettnek” nevezett. Tudjuk, hogy José szereti egy kicsit a régi örökséget, így valószínűleg tudja, hogy nem lesz az első. Már kétszer megtörtént.Az első ember, aki elérte a játékot, és még sok más verekedés volt, a figyelemre méltó Herbert Chapman: 1922-ben megnyerte a Huddersfield-t, 1930-ban pedig Arsenalot. figyelemre méltó, mert második kupa nyereménye 24 évvel az első után. Sheffield szerda 1935-ben nyerte meg és 1959-ben Nottingham-erdőt. lenne az első, aki két klub ellen nyer, és így is különleges lehet. Facebook Twitter Pinterest Arsenal menedzser Herbert Chapman (központ), az 1932-es FA-kupa előtt, melyet a Gunners és a Huddersfield nyert. Fénykép: J Gaiger / Getty Images

Igen, ez a meglehetősen hirtelen válasz.2017 novemberében Katar U19 kapusának Shehab Mamdouh-t elküldték, miután megkapta a második foglalást, miután a büntetőrúgás során meggyőződött a mérkőzésről. Katar azonban sokkal boldogabb eredményt ért el, mint Írország fiatal csapata. A kapitányuk, Nasser Abdulsalam lépett be, hogy szembenézzen a visszavágással, és sikerült megmentenie. A lövöldözős győzelem biztosította, hogy Katar az AFC U19 Bajnokság döntőjére jogosult. A Botswana kapusának és Modiri Marumo kapitánynak a 2003-as esete is volt, de egyenesen piros volt a Malawi ellenfél lövöldözése a Castle Cup lövöldözés során. Borotválkozás, borotválkozás (2)

„Amikor Dougie Bell 1985-ben költözött Aberdeenből Rangersbe, kénytelen volt a bajuszát borotválni, mivel Rangers politikája abban az időben volt, hogy minden játékosnak tisztának kell lennie.Korábban különös kedvezménnyel járt, hogy John Greig a 1972-es Kupagyőztesek Kupa döntőjében szakálla legyen, hogy megvédje az állát a Unibet mobil sportfogadás borotvával szemben. Kevesebb, mint egy évvel Bell érkezése után játékos-menedzserként telepítették egy hirsute Graeme Souness-et, és az adott aláírási szabályzatot azonnal leállították, majd hamarosan más „nem hivatalos” politikák elhagyása után. ”Knowledge archive

Technikailag Jon jogosan feltételezte ezt, de csak azért, mert a szóban forgó játékvezető valójában dán volt. Henning Erikstrup felkészült a teljes munkaidős sípolásra a Noerager 4-3-as győzelmével az Ebeltoft felett, amikor a hamis fogai kiszorultak a szájából és a pályára.Ebeltoft később kiegyenlítette a pillanatokat, csak azért, mert Erikstrup, aki még nem látta a célt, azonnal kizárta azt az okait, amellyel előbb sípolt volna, mielőtt belépett volna. utána ”- válaszolta a hivatalnok, miután megkérdezte, miért nem suttogta őket nélkülük.

„ Tekintettel arra, hogy a játékosokat a matricaalbumok előtt választják ki, mielőtt a csapatokat bejelentették, mi volt a legszembetűnőbb Panini mulasztás? ”Kérdezi Dan Leach.Which bajnokoknak csak egy játékosuk volt az év PFA csapatában? | A tudás bővebben

„A svéd nemzetközi Robert Gojani ezen a héten sikerült egy saját gólt szerezni és piros lapot kapni az Elfsborg 5-0-as legyőzésének Häcken-nek való első percében” – írja Joe Murphy. „Ez a leggyorsabb, amit a játékosnak sikerült elérnie a nemkívánatos kettős?”

„Nemrég felfedeztem, hogy Nigériában Dundee United szleng a„ idióta ”vagy„ bolond ”számára, nyilvánvalóan egy a Jim McLean-napokban játszott katasztrofális túra ”- írja Nicholas Reid. „Van-e hasonló példa arra, hogy a labdarúgó klub nevek szleng kifejezésekké válnak a világon?”

„Valaki felvette a szezon gongjának vezetőjét, miközben irányított klubot is vezet?” Kérdezi Kári Tulinius. p>

„Észrevettem, hogy Hull befejezte a 18. szezont a bajnokságban, 0-os célkülönbséggel, míg a közvetlenül alatta lévő csapat, Birmingham volt a -30-as célkülönbséggel” – írja Christopher Harding. „Ez a legnagyobb célkülönbség, um, a két csapat közötti különbség egymás mellett?” Küldje el kérdéseit és válaszait a tudás@theguardian.com címre vagy tweet @TheKnowledge_GU