Paul Pogba a technológia segítségével segíti Franciaországot Ausztráliából

Ez egy olyan játék, amelyhez hasonlóan a világbajnokság még soha nem látta. Egy kulturális összecsapás az aluljáró francia és a rugalmas ausztrálok között egy szokatlan ügy volt a pályán – annyira, így várt -, de a legbefolyásosabb összetevő, a meccs chipje, ha akarja, a pályán kívüli technológia volt. A szűk francia győzelem céljai egy VAR-támogatott büntetés és egy GLT-díjas győztes lettek.

Esélyes délután volt a teljes készletű videojátékosok számára, akik az Uruguayi tisztviselőket támogatták mindenki közepén, Andrés Cunha példamutató módon. A technológia kritikusai fenntartásaik lehetnek, de valós időben a Kazan Arénában a reakciók gyorsak, döntőek és helyesek voltak.Minden úgy tűnt, hogy a világ elhanyagolható Frank Lampard hírhedt, a világon még nem adott céljától Dél-Afrikában 2010-ben, mivel Paul Pogba csak néhány másodpercig képes volt Unibet szünetet tartani a karjaival, amely a bizonytalan bizonytalanságot mutatta. megemlíthette lebegett lövését, amint lecsúszott a keresztrúdról és a fehér vonal felett. Franciaország elutasítja Ausztráliát a VAR ellentmondások közepette – képekben Tovább Bár ez a játék kihívást jelentett Ausztrália elszigeteltségére, hamarosan a Les Bleus karakterének tesztjévé vált.Didier Deschamps csapata a fiatalok életereje köré épült, a hét kezdő XI. Világbajnokságban első alkalommal játszott és Ausztrália nem volt hangulata, hogy félreálljon, és túl sok dashing futást engedjen be. Bert van Marwijk felszólította a beleket, és gallonokat kapott nekik.

Franciaország fényes kezdete felajánlotta, amit a Deschamps szem előtt tartott, amikor Kylian Mbappé, Antoine Griezmann és Ousmane Dembélé összeállt. Mat Ryannek három lövéssel kellett foglalkoznia az öt perc alatt. A legjobbak közül a Mbappé jobbra lépett, és ösztönösen megdöbbent egy erős sztrájkba.A 19 éves egy édes mosolyra tört be, mintha azt javasolná, hogy ez a világbajnokság Unibet  csipkebogyója éppen az utcáján legyen. – video

A 17. percben Ausztrália optimizmusa emelkedett, miközben fenyegető nyílást hozott. A kitűzött darabok mindig a terv jelentős részét képezték, és a klasszikus Aaron Mooy tágas, szabadrúgásmentes franciaországa, Mathew Leckie pillantott, és Corentin Tolisso meggyőző lábát nyúlt. A labda ricocheted, és az alsó sarok felé haladt. Hugo Llorisnak erőteljesen kellett reagálnia ahhoz, hogy a bal oldali poszter mögött a tenyerét tegye.

Ausztrália keményen birkózott meg, gyorsan megmozdult, szervezett, közvetlen. Goalless félidőben, az ausztrálok felnyögtek. Franciaország haszontalannak tűnt, egy kicsit hangos, némi inspirációt igényel.A tehetségtárgyukkal kapcsolatos minden izgalomra kevésbé nézett ki, mint a részeik összege.

A játék hirtelen drámai csavarral döntött. Franciaország középpályája összeszedte magát, hogy megnyerje a labdát, és engedje el Griezmann-t a futáson, és egyszer találta meg a helyet egy előre futó sprint számára. Joshua Risdon belépett Griezmann-ba. Cunha játékvezető, aki elkezdett mozdulatlanul, megkapta a nyakát, hogy keresse meg a hangmagassági Unibet bónusz visszajátszásokat, és két mozdulattal visszatért a pályára: először a televíziós jelet, majd a büntetést. Griezmann rátette Ryan nyitó célját, bár később boldogtalanul helyettesítette.

Ausztrália visszafelé indult, és négy perc múlva büntetést kapott. Biztosan Samuel Umtiti a Mooy kereszteződésére ugrott, karját felemelte, csukott szemmel, nyilvánvalóan nem a zónában, hogy egyáltalán foglalkozzon vele. A labda az öklét legeltette.Ezúttal nem volt szükség VAR-ra. Cunha látta és adta. Nem kétséges, nincs vita. Mile Jedinak rosszul küldte Llorist.

Egy másik színházi virágzással Franciaország visszavette a vezetést. A felépítés gyönyörűen gyenge, gyors áthaladásból született. Paul Pogba volt a középpontjában, a Mbappé-val és Olivier Giroud-mal folytatott mozdulatokkal szemben, mielőtt az Ariz Behichről lőtték volna, és Ryan fölé hurcolták a keresztlécet, és nem. tájékoztassa Cunhát, hogy odaítélje a célt.

Franciaország számára elég volt, de a játékot fel fogják keresni. Ausztrália a középső körben összeszorult a végén.Mindannyiukat adták, de tudták, hogy pozitívan tudnak élni.

„Büszke vagyok és csalódott vagyok” – mondta Van Marwijk. „Kérdésem volt, hogy félek-e elveszíteni 5-0, de mindenki láthatja, hogy ez egy másik csapat. Az egyik legkedvezőbb dolog az, hogy megmutattuk a beleket, és hogy mi magunk lehetünk.