Trevor Bayliss dicséri a „példaértékű” Ben Stokes-t, mielőtt fegyelmi tárgyalást folytatna

Angliában nincs olyan sok felhő a láthatáron, de december 10-én hálásak lesznek a komplikációk nélkül. Ezen a napon választják ki a karibi túrapartnereket, de a csapatok kihirdetése elõtt a krikett fegyelmi bizottság fel fogja tüntetni, hogy Ben Stokes és Alex Hales ellen indítanak-e további lépéseket a 15 hónapos Bristolban ezt az epizódot követõen. ezelőtt. Különösen Ben Stokes távolléte jelentõs csavarkulcsot jelentene a müvekben.

Baylisst rázta meg az a szörnyû Unibet események sorozata, amely szerint Stokeset elhagyták Anglia utolsó Ashes-kampányából, ám továbbra is az oldal szívverése. Bayliss kuncogott, amikor azt mondta: „Őrült ember.Ez az elkötelezettség, ha vasárnap este meglátogatja a labdát, majd az egész közepén üldözi, hogy megállítsa a határátlépést. Ez a közelgő jelentés nem érintette őt. Soha nem hallottam, hogy ezt egyszer említik a öltöző körül. ”

Amikor Stokesről beszélünk, a Bayliss kicsit élénkebbé válik, mint általában. „Dobhat neki a labdát, bármilyen helyzetbe hozhatja a denevérrel, odaviszheti, ahol a labda jön a pályán [kilenc fogást fogott ebben a sorozatban]. Számomra ő az első válogatott. Átlagos értékei nem feltétlenül a legnagyobb. De összeadod ezt a három tudományágot, és ez egy pokolba kerül egy játékosnak. Vasárnap este [a teszt harmadik napja] vacsorát követően beszálltam a liftbe, és ő kiszállt. Most jött vissza az edzőteremből.Így keményen dolgozik, és megérdemli mindazt, amit a játékból megszerez. ”

Tehát igazságos feltételezés lenne, hogy Bayliss megrémülne, ha megfosztanák kedvenc karibi sokoldalúságától, különösen mivel Úgy tűnik, hogy a csapat olyan ígéretesen formálódik, miután Srí Lanka-ban megnyerték a 3-0-os győzelmeiket. Bayliss mindig is erőteljesen támogatta Ben Foakes játékát, a sorozat valószínűtlen emberét.Ez a kiválasztás viszont Unibet annak a lehetőségét eredményezte, hogy Jonny Bairstow Anglia állandó 3. számúvá váljon, annak ellenére, hogy maga Bairstow ez még soha nem volt ambíciója. – mondta Bayliss. “Kihívása az lesz, ha hazamegyünk a varrógéphez, de minden bizonnyal nagyon tehetséges játékos, és biztos vagyok benne, hogy megtesz minden tőle telhetőt, internetes sportfogadás hogy otthonában is hozzáigazítsa a játékát ehhez a pozícióhoz.”

Bairstow tűnik a három legjobbnak és legmegfelelőbbnek, és nem kétséges, hogy ott folytatja, amikor a három teszt sorozat első január 23-án, Bridgetownban elindul.A furcsa az, hogy minél több Bairstow szerez gólt ebben a pozícióban, annál valószínűtlenebb, hogy képes játszani a legjobban vívómérnök / ütőemberként. A nők T20-krikettjét be lehet venni a 2022-es nemzetközösségi játékokba. Bővebben

A nyitási problémákat nem sikerült megoldani. Arra a kérdésre, hogy Keaton Jennings és Rory Burns szétzúzták-e helyzetüket, Bayliss azt mondta: – Valószínűleg nem. A futásokról és a kapukról szól. Világosan megpillantották, mit tehetnek, de még keményebb munka előtt állnak. Úgy gondolom, hogy eleget tettek ahhoz, hogy indokolja a következő sorozat kiválasztását, és a jelek némelyike ​​jó. ”

Vitathatóbb, vajon Joe Denly egy másik legfontosabb lehetőség a Nyugat-Indiába utazik-e.Nehéz lenne, ha elhagynák a pár nedves, nem következményes Unibet gyakorlati játék Colombosban a középszerű előadások alapján, ám a méltányosság nem a végső kritérium a kiválasztás során. Megemlítették Jason Roy nevét, aki az ODI oldalról újabb megtérés lehet. „Már beszéltünk róla, tehát egyre közelebb áll”, amennyire csak Bayliss megy.

A bowlers személyazonossága valószínűleg nem változik. “Nagyon lehetséges”, hogy Anglia ismét három fonót játsszon a sorozat alatt. “Van néhány kapu, amelyek forognak” – mondta Bayliss, aki, mint a kapitánya, Joe Root, állandóan hangsúlyozta az unibet élő fogadás alkalmazkodóképesség és rugalmasság szükségességét.A nagy bónusz az, hogy Angliában jelenleg vannak olyan alkalmazottak, akik megengedik számukra, hogy az oldal egyensúlyával bánjanak – különösen akkor, ha Stokes alkalmas és elérhető. The Spin: iratkozzon fel, és kapja meg heti krikett e-mailünket.