A mexikói válság története: az El Tri rivális Angliában az önmaguk által okozott fájdalmakért

A mexikói labdarúgásnak vitája van. Ahol nem létezik, meg kell találnunk.

A havi hírek, hogy a csapat tagjai későn tartózkodtak, kevésbé érezte magát a válságnak, és inkább egy kényelmes cipőpárnak. A mexikói csapatok nem feltétlenül élnek a drámán, de jelenléte inkább természetes, mint a távollét. Végtére is, ha van egy ország sajtója, amely meghaladja Angliát a labdarúgó-válogatott legyőzésében, akkor Mexikó. a nemzeti csapat múltja. 2011-ben az Arany Kupa versenyzője öt játékosot vesztett egy doppingvizsgálatra, amely nyomokat talált a tiltott anyag clenbuterolról.Bármely más csapat talán a tagok közel negyedének elvesztésével lett volna, de Mexikó végül megnyerte a versenyt, és az amerikai 4-2-et verte a döntőben. A Chicharito enigma: Mexikó Javier Hernández korszakát telt el? Bővebben

Mindig a nemzeti média, a szövetség és a kormány állításokat tett, és ellenzi azt, hogy a szennyezett hús a pozitív tesztek gyökere volt. A sajtó kezdetben mennydörgött, hogy a játékosok bűnösek voltak, a mezőgazdaság minisztériuma kijelentéseket állított fel, amelyek azt állították, hogy a csirke biztonságos volt enni, és a szövetség bátran megelőzte, mielőtt végül kijött a vádlottak oldalára, akik mindegyike negatív volt a második fordulóban. Megjegyezzük, hogy ez nem is volt a legnagyobb válság ebben az évben.Ugyanebben az időben a mexikói U-21 csapat felkészült a Copa America versenytársaira – a Concacaf megrendelte a mexikói szövetséget, hogy teljes erősségű csapatot játsszon a Gold Cupban, hogy megőrizze a verseny integritását. Az U-21-eknek ígéretes sorozata volt a Copa-Amerika felkészülésében, amely Bolívia fölötti győzelmével zárult. a meccs után néhány játékos panaszkodott, hogy a szobáikból ellopták az elemeket, ami viszont egy hotelmenedzserhez vezetett, hogy felfedje a médiának, hogy a látogatók a prostituáltakat is magukban foglalják.Nyolc játékost küldtek haza, bár tisztességesen azt állították, hogy csak a csapat hagyományait követik – két vezető játékos felfüggesztették, és 10 szeptemberben Monterrey-ben egy másik párt után bírságot kaptak a vendégek között.

El Tri-ben az 1990-es világbajnokságból való távollétet is felveheti, miután betiltották a fiatalok versenyének túlterhelését; az 1999-es és 2005-ös versenyek előtti kábítószer-tesztválságok, amelyek a hazaérkező játékosokat is látták; vagy a fajta számára, hogy az egész csapatban fenyeget, hogy a csapat első Copa America megjelenése előtt 1993-ban sztrájkoljon, a mexikói átviteli rendszer felett, amelyet a játékosok a rabszolgasághoz hasonlítottak.Meggyőzték a játékot, és a nyomdagépek boldogan hazajöttek, a csapat elérte a döntőt.

Aztán ott volt a 2014-es világbajnokság selejtező kampánya, amelyben Mexikó a fogai bőrének minősítette a az USA beavatkozása. A mexikói provokált katarzis és vitriol kíváncsi keverékét talán leginkább egy mexikói kommentátor vette át, aki az amerikai célt követve elnyomta az „Isten Bless America” -t, miután Mexikót sikerült átvenni. Facebook Twitter Pinterest

A Juan Carlos Osorio az agyi felületen Herrera-val ellentétes tanulmány, tudományos kutatásával és rotációjával. A sajtóban a mexikói futball történetének legrosszabb megaláztatását a 2016-os Copa Amerikában 7-0 veszteség okozta Chile-nek.Az a tény, hogy Osorio külföldi – egy kolumbiai – csak fokozta a vizsgálatot. Uralkodása kihathatott volna az irányításból, de beállította, és megerõsítette a csapatot egy folyamatos világbajnokságra jogosító kampányra.

Mégis, valami határozottan valami furcsa volt nézni egy viszonylag józan Mexikói csapatot ezen a versenyen, ugyanúgy, mint egy kicsit furcsa nézni az aktuális glasnostot az Anglia csapata körül.Éppen ezért az a hír, hogy a csapat bulizott, vagy az a tény, hogy az edző feleslegesen rávilágított a mesterlövész hírnevére a csapat kémia rovására, valójában úgy érzi, mint a természet természetes rendje.

A csapat valószínűleg boldogan örül, hogy legalább egy ostrom-mentalitás visszaállt, mivel a hétvégén Németországba irányuló csoportnyitóba lépnek. Még akkor is, ha Hector Herrera középpályásnak ki kellett hagynia egy képzést, hogy megoldja a „családi problémát”, amely állítólag a párthoz kapcsolódik, Osorio és a játékosok azzal a vonallal mentek, hogy a játékosok először „népek” voltak, és úgy tűnt, hogy megnyugtató sorokat élveznek, akár a nemzeti izgatottak a bulvárlapok. Már itt voltunk.

Egy szokás Mexikó reméli, hogy megtörni fog.Az utolsó hat világbajnokság versenyén a 16-os fordulóban megszűntek. Ha Mexikó tovább menne Oroszországban, akkor elvárható, hogy a múlt heti bulizás története elvész a követendő nemzeti párt történetében. Mostanában egy ismerős kulturális szorongás kötelességesen kifejeződik.