“Harry Kane olyan normális bloke … mint egyikünk, aki készítette”

Posted on Posted inWorld Cup

A bálványzók, amint az angol rajongók sok éves tapasztalatból megtanulta, mindig agyag lábakkal, nem pedig aranycsizmákkal vannak ellátva. Harry Kane más.

Annak ellenére, hogy a szurkolók minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy a Világkupa elvárásait simán tartsák, Kane optimizmus kitöréseket vált ki: egyrészről Anglia 2006 óta nem nyert versenykiütési játékot. és szembenézni a legjobban értékelt Kolumbia csapatával a következő csapatban kedden este. Másrészt Harry Kane: eddig öt gól, jobban, mint bármely más játékoson, beleértve olyan megasztárokat, mint Cristiano Ronaldo és Lionel Messi.

Ezt a feszültséget, valamint Chingfordot, a londoni északkeleti külvárosot semmi sem jellemzi. ahol az angliai kapitány és a Tottenham Hotspur csatár nőtt fel. Kevesebb ember lógott ki Anglia zászlóit, mint az előző években. Az utcák nem töltöttek be embereket, akik angliai inget viselnek.Norman Tebbit városa, aki parlamenti képviselőjeként feltalálta a „krikettteszt” módszerét a bevándorlók hűségének megkérdőjelezésére, első pillantásra ambivalensnek tűnik a nemzeti csapat vonatkozásában.

Karcolja meg a felületet, és megtalálja remélem – elsősorban Kane miatt.

„Jelenleg több remény van. Több az optimizmus, bár valószínűleg hamis remény ”- mondja Ian McGill, akinek otthonának zászlói vannak kívül. „De Németországot kiütötte, így nem tudnak kiütni minket. A belgiumi kocsmába mentünk, és az emberek nem tűntek túl csalódottnak, hogy elveszítettünk.Talán meg is tudjuk csinálni. ”

Mint az Arsenal rajongója, természetesen nincs jó helyzetben Kane felé, akinek a Premier League célja az elmúlt három évszakban arra késztette a Spurs-t, hogy a jelenlegi észak-londoni királyokká váljon.

“Bár nem vagyok a Tottenham támogatója, örültem, hogy jól látom, Chingfordból származó fiú” – mondja.

felesége, Karen, a családból a Spurs rajongók részéről, inkább kimondja: „Nagyon inspiráló. Először 10 évvel ezelőtt hallottam róla, mert ugyanabba az iskolába járt, mint a testvéreim. A helyi kapcsolatok miatt ragaszkodott a fejembe. ”

Ezek a kapcsolatok továbbra is erősek.Kane 1993-ban Walthamstow-ban született, szülei, Kim és Patrick, akik eredetileg Írország Galway-ből származnak, több mint 30 éve élnek a környéken.

„Kedves fiú volt” – mondja. Verna Denny, a Larkswood általános iskolájának jóléti asszisztense. „Emlékszem, hogy elvesztettem egy gyűrűt a kisujmon. Mindenhol kerestem, és nem találtam. Harry megtalálta a játszótéren, és hozta nekem. Még mindig megvan.

„Amikor most arra gondolok, mit ért el, ez teljesen csodálatos. Amikor azt gondolom, hogy régen láttam, hogy labdát rúg a játszótéren, és most Angliaért játszik, ez csak varázslatos. ”

A chingfordi emberek korábban a saját szüleikben láttak szupersztárdot.David Beckham ugyanabba a középiskolába, a Chingford Alapítvány Iskolába járt, és ugyanazon ifjúsági csapatnál játszott, a Ridgeway Roversnél.

Nick Zenonos, aki Parmiters sportpálya közelében nőtt fel és a Ridgeway riválisai mellett játszott, a Brimsdown szerint. hogy Kane és Beckham egymásnak ellentétek. Tudják, hogy ha keményen dolgoznak, akkor olyanok lehetnek, mint Harry Kane – ő megcsinálta, így talán ők is lehetnek. ”

A diehard Spurs rajongók családjából származik, és Tottenham White Hart látványában élnek. A Lane stadiont, Kane-t felfedezték és rövid ideig aláírta az Arsenal, akinek a kiképző területe a Ridgeway Rovers szomszédságában van.Nem sikerült felfedezni Kane potenciálját, és belépett a Spurs akadémiába.

„Ez egy kicsit szürreális” – mondja Zenonos. „Spurs rajongóként ő az egyik abszolút hősöm. Amikor először láttam őt, nem láttam igazán kiemelkedő képességeket. Soha nem gondoltam, hogy még Premier League játékos lesz. Szinte nem gondolom, hogy folytatja, mert ilyen normális ember. ”

Kane úgy tűnik, gyarapodik ezen alacsony elvárások alapján. A szociális média-számláján található videó megmutatja, hogy gyakorlott, és lefedte a detraktorok idézeteit: „Nem fogja megtenni”, „Kihívott kölcsön”, „Egyéves csoda”, „Nem világszínvonalú”.Annak eltökéltsége, hogy bebizonyítsuk a kételkedők tévedését, elengedhetetlen a sikerhez.

John Viggers volt az elsők között, akik közelről láthatták Kane-t, amikor Spurs-tól kölcsönbe küldték a Leyton Orienthez, a másik helyi klubhoz. játszani a League One focit.

„Sok Spurs játékos kölcsönzött a Leyton Orientnek: Andros Townsend, Tom Carroll, Harry Kane” – mondja. „Kane valószínűleg a legkevésbé látványos, de emlékszem, hogy azt mondtam a társamnak:„ Ő a legjobb ez a csomó – a jövőben ragyogni fog ”.

Viggers szerint Chingford megváltozott a Beckham óta. korszak. „Igaz, hogy kevesebb zászló van, mint régen. Úgy gondolom, hogy a futball iránti érdeklődés csökken. Tudom, hogy nagyon sok a Premier League-en, de túl sok pénz van a futballban – ez üzlet. Ez az, amiért Kane kiemelkedik.Úgy tűnik, ő már zavarja a rajongókat. ”

Az a tény, hogy Kane másképp tűnik a labdarúgók korábbi generációinak sztereotípiáján, villámlásukkal és bling-kereső, figyelemfelkeltő viselkedésükkel készíti őt inspirálóvá. , Mondja Zenonos. „Olyan normális, szerény srácként találkozik vele. Családjában mindig volt idő az emberek számára. Úgy tűnik, mint egyikünk, aki készítette. Ez az, ami az „együnk saját” énekét olyan erőteljesvé teszi. Úgy gondolom, hogy ez határozottan szerepet játszik abban, hogy az emberek büszkén érezzék magukat. ”

A Chingford északi részén található Dovecote pubban, ahol a Kane családot időről időre láttak, erősebbek voltak a lelkesedés jelei.Körülbelül 1100 ember figyelte, hogy Anglia játssza Belgiumot a sörkert nagy képernyőjén.

„Csak őrült volt – a fűszegélyeknél parkoltak, és megpróbálták bejutni” – mondja Alex Agbloe. . Ő és élettársa, Leslie Nkansah, a Blackstar Kitchen-t üzemelteti a kocsmában, és táplálja a rajongókat hatalmas grillezőjével és dohányzóikkal. Nem vagyok hatalmas labdarúgó-rajongó, de tényleg belebújok hozzá. Az emberek a negyedekről és a félszigetről beszélnek. Az emberek zümmögést okoznak, és reményt ad nekünk a következő négy évre. ”